CHP’li vekiller gazileri ziyaret etti

25 Aralık 2020 14:41 Politika

CHP Gaziantep milletvekilleri İrfan Kaplan ve Bayram Yılmazkaya, gazilerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şube Başkanlığını ziyaret eden CHP’li vekiller Kaplan ve Yılmazkaya, başkan Cuma Erdem ve gazilerle sohbet etti. CHP milletvekili İrfan çok anlamlı bir yere ziyaret yaptıklarını belirterek,  “Milletvekilimiz Bayram Yılmazkaya ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şube Başkanlığını ziyaret ederek Dernek Başkanı Cuma Erdem ve yönetimiyle görüşerek Muharip Gazilerimizin sorunları ve çözüm noktalarında konuşarak fikir alışverişinde bulunduk” diye konuştu. Kaplan, misafirperverliklerinden dolayı Dernek Başkanı Cuma Erdem ve yönetimine teşekkür ettiğini de dile getirdi.

Gaziantep Milletvekilleri  Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan daha sonra Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Sayın Adem Fakçı’yı da ziyaret etti. CHP İl Başkanlığı da ziyaretlerle ilgili olarak, “Yapılan ziyaretlerde Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Derneklerin beklenti ve sorunlarını konuşuldu.

CHP olarak gazi ve şehitlerimizin ve onların emanetleri olan ailelerinin haklarını sonuna kadar savunduk, savunmaya da devam edeceğiz” açıklaması yaptı.

Bu Haberi Yorumlayın..

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...