CHP etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Mali Müşavirlerin Sorunları Meclis Gündeminde

3 Mayıs 2024
CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Mali Müşavirlerin Yoğun İş yükünü ve Sorunlarını Meclis gündemine taşıdı.Türkiye’de görev yapan mali müşavirlerin iş yükü ve sorumluluklarının her geçen gün daha da arttığını söyleyen Melih Meriç..
Politika

Yılmaz: “Halkın Ayağına Gideceğiz”

28 Nisan 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, ilçeye bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, “Halkçı bir be..
Gündem

Meriç: Çocuklarımız Mutlu Değil

25 Nisan 2024
CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, TÜİK verilerine göre çocuk işçi oranının yükseldiğini ve bu yılda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın çocuklar açısından buruk kutlandığını ifade etti. RAKAMLAR ENDİŞE VERİCİ Ülkede ço..
Politika

Ahmet Bozgeyik Seçim Startını Köyünde Verdi

8 Şubat 2024
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik, 31 Mart yerel seçimi startını Aşağı Güneyse Köyü'nden verdi. Adaylığının açıklanmasının ardından seçim kampanyasına kendi köyü olan Aşağı Güneyse Mahallesinden baş..
Gündem

Gaziantep CHP’NİN Adayları Netleşti

2 Şubat 2024
CHP Gaziantep’te 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylarını belirledi. Büyükşehir’de Muzaffer Ertürk, Şahinbey’de Arkın Bereketoğlu ve Şehitkamil’de ise Umut Yılmaz aday oldu.CHP’de Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Muzaffer..
Politika

Reisoğlu Bırakıyor mu?

30 Ocak 2024
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Reis Reisoğlu’nun il başkanlığında Gaziantep’te başarısız bir seçim dönemi geçirmeye devam ediyor. 31 Mart yerel seçimlerine iki aydan da az bir süre kaldı. AK Parti başta olmak üzere neredeyse tüm partiler s..
Gündem

MİLLETVEKİLİ MERİÇ KANAYAN YARAYA PARMAK BASTI

5 Ekim 2023
‘’MERİÇ ’UYUŞTURUCU İLE KARARLI MÜCADELE ŞART’’ MERİÇ ‘’MADDE BAĞIMLILIĞI TOPLUMSAL BİR SORUNDUR’’CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, uyuşturucu ticareti ve bağımlılığına yönelik alınan tedbirlerin ve uygulamaların bu alandaki ar..
Spor

MERİÇ SPORDAKİ SORUNLARI DİNLEDİ

12 Eylül 2023
‘’SPOR ŞEHRİ BÖYLE OLMAZ’’ CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Gaziantep’te telafuz edilen ‘Spor Şehri’ kavramının içinin boş olduğunu belirterek, ‘’Bir kentte voleybol takımı, futbol takımı ve hentbol takımı ilgisizlik yüzünden ligd..
Politika

Milletvekili Meriç, Önemli Bir Konuya Parmak Bastı

5 Eylül 2023
‘’SADECE BİR PARTİ İLE BU ŞEHİRDE ORTAK AKIL OLUŞTURMAK, ŞİMDİLERDE İSE ADINA ‘GAZİANTEP MODELİ’ DEMEK DİĞER SİYASİLERİ ÖTEKİLEŞTİRİR.’’ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Merih Meriç, kentteki toplantı, festival ve be..
Politika

Milletvekili Meriç’ten Deprem Bölgesi İçin Anlamlı Çağrı

30 Ağustos 2023
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, deprem bölgesinde yaşayan öğrencilerin okul öncesi ihtiyaçlarının yardımlaşma ve dayanışma ile karşılanması için, depremin hissedildiği 11 ilin valililerine kampanya başlat..
Politika

22 Temmuz 2023
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Pamuk, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ arasında 28 Mayıs seçimleri öncesi yapıldığı belirtilen 'gizli protokol' ile ilgili olarak, "Atatürk düşmanı bazı siyasi par..
Gündem

Milletvekili Adayı Meriç, inşaat mühendisleri ile buluştu

26 Nisan 2023
CHP Gaziantep Milletvekili Adayı  İnşaat Mühendisi Melih Meriç İnşaat Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti.Ziyarete Milletvekili Bayram Yılmazkaya da katıldı.Meriç ve Yılmazkaya, başarılı çalışmalarından dolayı İMO Şube Başkanı Burkay Güçyetm..
Politika

CHP Miting krizi çözüldü

25 Nisan 2023
Miting krizi çözüldüİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Gaziantep’te düzenleyeceği miting için meydan belli oldu...
Politika

Gaziantep CHP Milletvekili Adaylarında Sürpriz Liste

9 Nisan 2023
Tüm Türkiye hangi partinin hangi ilden kimleri milletvekili adayı göstereceğine odaklandı. Bugün resim olarak açıklanacak olan vekil listeleri konusunda heyecan doruktayken CHP’nin Gaziantep milletvekili aday listesi kamuoyuna sızdırıldı...
Politika

Bozgeyik Gaziantep’i CHP Afişleriyle Donattı

29 Mart 2023
Gaziantepli genç iş insanı Bilal Bozgeyik, aday adaylığı çalışmalarını kentin her noktasında sürdürürken, şehirdeki birçok noktadaki bilboardları da afişlerle donattı.14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Mille..
Gündem

Yılmazkaya: Askeri hastaneler derhal açılsın

29 Ocak 2023
Cumhuriyet Halk Partisi’nin TBMM’deki Grup Önerisi üzerine partisi adına konuşan CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, AKP Hükümetine çağrıda bulunarak, GATA ve askeri hastanelerin derhal açılması gerektiğini vurguladı. Ke..
Politika

Uçar’dan ‘Osman Türkman’ tepkisi

24 Ocak 2023
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, Gaziantep Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Osman Türkman’ın görevden alınıp yerine kayyum atanmasına sert tepki gösterdi. Gaziantep Koyun Keçi Yetiştiricile..
Politika

CHP il Başkanı Uçar: Gaziantep’te değişim başladı

20 Ocak 2023
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere Gaziantep’e geldi. 2023 seçimleri öncesi gerçekleşen ziyaret, kentte büyük heyecan yarattı. CHP Lideri Kemal Kılıçadaroğlu’nu adeta bağrına b..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...