Beklenen Açılış Gerçekleşiyor

Beklenen Açılış Gerçekleşiyor
06 Mart 2024 09:37

100 yıllık Cumhuriyet Tarihinde Nizip’in İlk kadın Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’in seçim ofisi açılışı cumartesi günü yapılacak.
100 yıllık Cumhuriyet Tarihinde Nizip’in İlk kadın Belediye Başkan adayı İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’in seçim ofisi açılışı 09 Mart 2024 Cumartesi Günü Saat:15:00’da yapılacak.
Adaylığının açıklandığı günden buyana Nizip’te tüm dengeleri değiştiren ve en çok konuşulan Başkan adayı İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Biz İyiler Hareketi olarak Nizip’li hemşehrilerimizle Tarih Yazmaya, Nizip’in makus talihini değiştirmeye geliyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz seçim çalışmalarında Kadınlarımızın, Gençlerimizin ve Esnaf kardeşlerimizin gözünde o ışıltıyı gördüm.
GÜNEŞLİ GÜNLER YAKINDIR
İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç Nizip’li Hemşehrilerimiz, Nizip’in üzerine Güneş’in doğmasını bekliyorlar. Güneşli Günler’e, Nizip’i Güneş’in aydınlatmasına az kaldı.
Ben ve ekibim, Sizlerle birlikte el ele gönül gönüle çıktığımız bu sevgi yolunda Güneş’in ışınları hepimize eşit ve adil bir şekilde yansıyacak. Daha önceki dönemlerde olduğu gibi birileri ampuller yakıt avizelerle saraylarını aydınlatırken, benim fakir fukaram, benim garip gurebam karanlıkta kalmayacak. Biz Güneş gibi Adil ve adaletli olacağız. Bizim dönemimizde herkes her hizmetten eşit ve adil şekilde yararlanacak Nizip topyekün kalkınacak. Dedi.
KUTLU YÜRÜYÜŞE HAZIRMIYIZ
İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Sevgili Nizip’li hemşehrilerim, İktidara yürüyüşümüzün ilk adımlarından birisi olan Seçim bürosu açılışımızı 9 Şubat 2024 Cumartesi günü Saat: 15:00’da yapacağız. Bu kutlu yürüyüşün başlancığında bizimle yürümeye hazır olan tüm Dava arkadaşlarımızı, Nizip sevdalılarını, Adalet diyen tüm dostlarımızı aramızda görmek istiyorum.” Dedi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...