ALG Spor evinde bir puan çıkardı.

ALG Spor evinde bir puan çıkardı.
08 Eylül 2024 22:41

Gaziantep Alg spor, Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2024-2025 sezonu ilk haftasında evinde konuk ettiği Amed Sportif Faaliyetleri karşısında son dakikada bulduğu gol ile 1-1 berabere kaldı..
Batur sahasında oynanan zorlu maçta daha etkili oyun ortaya koyan ancan bir türlü aradığı golü bulamayan Gaziantep Alg Spor ilk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında 1-0 geriye düştüğü maçta Patrica’nın 89. dakikada attığı gol ile taraftarı önünde sahadan 1-1’lik sonuçla ayrıldı.. Evinde 2 puan kaybeden sarı-grili takım son dakikada bulduğu gol ve kazandığı bir puanla teselli oldular…

BUGÜNER; GÖNÜL İSTERDİ Kİ KAZANALIM

Amed karşısında alınan 1-1 sonucun ardından konuşan Gaziantep Alg Spor teknik direktörü Hilmi Bugüner, kazanmak için çıktıkları maçtan bir puan aldıklarını belirterek; “Maça çok iyi hazırlanmıştık, hedefimiz evimizdeki ilk maçta taraftarımız önünde kazanmaktı.. Maçı koparacak pozisyonlarda bulduk ama atamadık.. Gönül ister ki kazanalım ama son dakikada bulduğumuz golle 1 puanda küçümsenemez.. İnşallah önümüzdeki haftalarda kazanıp çıkışa geçeriz “ diye konuştu.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...