Vestel M1 Gaziantep’te mağaza açtı

Vestel M1 Gaziantep’te mağaza açtı
26 Nisan 2021 21:17 Kaynak : HABER MERKEZİ

Vestel M1 Gaziantep’te mağaza açtı

Türkiye’nin ünlü beyaz eşya markası Vestel de M1 Gaziantep AVM’de mağaza açan markalar arasına katıldı.

Beyaz eşyada Türkiye’nin ünlü markalarından Vestel M1 Gaziantep AVM’de mağaza açan markalar arasına katıldı. Korona virüs salgını sonrasında, yatay mimarı ve yüzde 100 temiz hava taleplerini karşılamasıyla öne çıkan M1 Gaziantep AVM’de son dönemde 6 marka daha mağaza açmıştı.

M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir, “Önce sağlık” düşüncesiyle hareket ederek salgından korunmaya çalışan toplumun hijyen ve sosyal mesafe başta olmak üzere tüm beklentilerinin en üst düzeyde karşılandığı AVM’lerin yeni normal yaşama geçiş sürecinde kuralları titizlikle uyguladığını söyledi.

Vestel’in AVM bünyesinde hizmet veren markalar içinde yer almasının da bu ilginin bir sonucu olduğunu kaydeden Sait Can Gizir, tüm dünyada yaşanan ekonomik durgunluk ve olumsuzluğa neden olan salgın sürecinde AVM’de yeni açılan mağaza sayısının sürekli arttığını, yeni açılacak mağazaların hazırlıklarının ise devam ettiğini bildirdi.

Vestel’in sadece Türkiye’de değil uluslararası tecrübesiyle de önemli bir marka olduğunu, satış mağazasının faaliyete geçmesiyle AVM’nin daha da güçlendiğini anlatan Gizir, marka ve mağaza çeşitliliğini arttırarak ziyaretçilerinin tüm beklentilerini karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

M1 Gaziantep hakkında

Tüketicilere alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunmayı amaçlayan M1 Gaziantep AVM bünyesinde Sinepark Nakıpali Sinemaları, Eskidji Bazaar, LC Waikiki, Çetinkaya, A101, Profilo, Vişne, ARC Trend, Globay, Watsons, Uzay Gemisi, Flo, U.S.Polo, Burger King, Popeyes bulunuyor. Ferah mekânı ve yemek alternatifleriyle alışverişi keyfe dönüştüren M1 Gaziantep Alışveriş Merkezi’nde Lunapark, Carting, Çocuk Oyun Alanları ve eğlence mekanları da yer alıyor.

 

Bir Yorum Bırakın

Benzer Haberler

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...