Suç makinesi güvenlik güçlerinden kaçamadı

Suç makinesi güvenlik güçlerinden kaçamadı
23 Ocak 2021 01:04

Gaziantep’te 60 ayrı suç kaydı bulunan hırsız güvenlik kameralarından kaçamadı. Bir evden hırsızlık yaptığı tespit edilen zanlı yakayı ele verdi.

Gaziantep Nizip İlçesi’nde bir hırsızlık olayı araştıran polis ekipleri hırsızlığı gerçekleştiren 1 şüpheliyi güvenlik kameralarının yardımıyla yakaladı. Şüphelinin incelemesinde 60 suçtan kaydı bulunduğu ortaya çıktı

Gaziantep Nizip İlçesi’nde 16 Ocak tarihinde bir evden hırsızlık olayı gerçekleşti. Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler olayla ilgili inceleme yaptı. Olayın gerçekleştirene yönelik kamera kayıtlarına ulaşıldı. Delilleri ve görüntüleri inceleyerek olayı araştıran polis ekipleri hırsızlığı gerçekleştiren 1 şüpheliyi yakaladı. Şüphelinin incelemesinde 60 suçtan kaydı bulunduğu ortaya çıktı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan olayla ilgili yapın açıklama şöyle. “Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce 16.01.2021 günü Mevlana Mahallesinde meydana gelen evden hırsızlık olayını gerçekleştiren ve 60 suç kaydı bulunan 1 şüpheli yakalanmış, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır” denildi.

Öte yandan Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 15 Temmuz Mahallesinde bir yurtta misafir olarak kalan vatandaşın cüzdanını ve laptop bilgisayarını çalan şüpheli güvenlik güçlerinin yapılan çalışmalar sonucu tespit edilerek yakalanırken, adli mercilerce sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Çocuk Şube Müdürlüğü güvenlik güçlerince Dilencilikle Mücadele Eylem Planı çerçevesinde yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve kavşaklarda yapılan denetimlerde, dilenip/çalıştığı tespit edilen 4 çocuğun ailesine gerekli yasal işlemler yapıldı.

KOM Şb.Müdürlüğü güvenlik güçlerince Doğu illerinden ilimize bir araç içerisinde çok sayıda kaçak cep telefonu geleceğinin tespit edilmesi üzerine İl girişinde söz konusu araçta yapılan aramada,zulalanmış şekilde 66cep telefonu ele geçirildi,yakalanan 1 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...