Soylu’dan Gaziantep’e teşekkür

Soylu’dan Gaziantep’e teşekkür
21 Ağustos 2021 14:32 Kaynak : HABER MERKEZİ

Soylu’dan Gaziantep’e teşekkür

Afet, sel ve yangın bölgelerine destek vermek amacıyla düzenlenen yardım kampanyalarında 12.5 milyon TL toplayarak AFAD’a aktaran Gaziantep’e İçişleri Bakanı Süleyman Soylu teşekkür etti.

Ülkemizde son dönemlerde yaşanan afet olaylarının ardından yaraları sarmak için mücadele sürüyor. Bu kapsamda Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de Gaziantep Valiliği koordinasyonunda yardım kampanları düzenlendi. Son olarak ‘Bende Varım’m kampanyasında toplanan 12.5 milyon TL’lik nakti yardım AFAD’a aktarıldı. Afet, sel ve yangın bölgelerine destek vermek amacıyla düzenlenen yardım kampanyalarında 12.5 milyon TL toplayarak AFAD’a aktaran Gaziantep’e İçişleri Bakanı Süleyman Soylu teşekkür etti.

Soylu yaptığı paylaşımlada: “Biz, birlikte güçlüyüz… Sel ve yangın bölgelerine destek için ‘Bende Varım’ diyen Gaziantep Valiliğimiz koordinasyonunda; Valiliğimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Gaziantepli hemşehrilerimize destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu Millet, Büyük Millet.. Sel ve yangın bölgelerine destek için #BenDeVarım diyen Gaziantep Valiliğimiz ve Gaziantepli hemşehrilerimizin katkılarıyla .12.5 milyon  TL destek, AFAD’a aktarıldı. Gaziantep Valiliğimize ve Gaziantepli hemşehrilerimize müteşekkiriz.”

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...