• Anasayfa /
  • /
  • Şehitlerimiz Gaziantep’ten memleketlerine uğurlandı

Şehitlerimiz Gaziantep’ten memleketlerine uğurlandı

Şehitlerimiz Gaziantep’ten memleketlerine uğurlandı
25 Temmuz 2021 11:22 Kaynak : HABER MERKEZİ

Şehitlerimiz Gaziantep’ten memleketlerine uğurlandı

Suriye’deki hain saldırıda şehit düşen iki askerimizin naaşları, Gaziantep’ten memleketlerine uğurlandı.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan saldırıyla ilgili olarak, ’Fırat Kalkanı Harekâtı bölgesinde 24 Temmuz 2021 tarihinde bir üs bölgemize intikal halinde olan Kirpi aracına yapılan saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir’ bilgilerini vermişti. Daha sonra şehit düşen iki askerin Piyade Komando Astsubay Fatih Güney ve Piyade Komando Sözleşmeli Er Emrah Arslan olduğu açıklanmıştı.

Suriye’de hain terör örgütünün zırhlı araca düzenlediği bombalı saldırıda şehit düşen Piyade Komando Astsubay Fatih Güney ve Piyade Komando Sözleşmeli Er Emrah Arslan’ın al bayrağa sarılı naaşları Gaziantep’te düzenlenen askeri törenle memleketlerine gönderildi.

Suriye’nin El Bab kentinde Fırat Kalkanı Bölgesi’nde teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Komando Astsubay Fatih Güney ve Piyade Komando Sözleşmeli Er Emrah Arslan’ın naaşları, Gaziantep Havalimanında düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Fırat Kalkanı Bölgesinde Kirpi tipi askeri araca teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit düşen Emrah Arslan’ın cenazesi Ordu’ya, Fatih Güney’in cenazesi ise memleketi Samsun’a gönderildi. Şehitlerin hayat hikayelerinin okunması ile başlayan törende İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar şehit askerler için dua okudu.

Gaziantep Havalimanında düzenlenen törene Gaziantep Valisi Davut Gül, CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Hüseyin Bekmez, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Hacı Halil Osma ile İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’ın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...