Şahinbey’den Mavikent’e bir sosyal tesis daha

Şahinbey’den Mavikent’e bir sosyal tesis daha
02 Mayıs 2021 18:10

Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi’nde yaptırılan Mavikent Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Şahinbey’den Mavikent’e bir sosyal tesis daha

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazolğu geçtiğimiz günler içerisinde temeli atılan Mavikent Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaat çalışmalarını ekibiyle birlikte inceleyerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

ÖNEMLİ BİR YATIRIM

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapılan tesisisin Mavikent Mahallesine yapılan önemli projelerden birisi olduğunu belirterek, “Mavikent Mahallemize yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Yeni yaptırmış olduğumuz Mavikent Kültür ve Spor Merkezi’nin içerisinde millet kıraathanesi, bay bayan spor salonu, bölgedeki insanlarımızın faydalanacağı atölye, sosyal tesis ve ticari alanlar olacak. Bunun yanı sıra üreticiden tüketiciye toptan tanzim satış mağazası tarzında mağazalarımız olacak. Yaptığımız bu mağazalarda hem üreticiyi desteklemiş olurken hem de tüketicinin daha ucuz ve kaliteli ürüne kavuşmasını sağlamış olacağız. Bizi de heyecanlandıran önemli bir yatırım. Tesisimizi bu yıl içerisinde tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.

Öte yandan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Tüm İşçi Kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Yürekten Kutluyorum” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ekonomisinin ardında işçilerin yer aldığını belirterek, “Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Şahinbey Belediyesi olarak işçi kardeşlerimizin bugüne kadar olan tüm haklarını, maaşlarını ve ikramiyelerini hiç aksatmadan verdik. Biz de sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bugüne kadar, çalışanların ve emekçilerin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Emek ve alın teriyle ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...