Şahinbey Belediyesi’nden bir tesis de Sarıkaya Mahallesi’ne

Şahinbey Belediyesi’nden bir tesis de Sarıkaya Mahallesi’ne
22 Mart 2021 19:22 Kaynak : HABER MERKEZİ

Şahinbey Belediyesi’nden bir tesis de Sarıkaya Mahallesi’ne

Şahinbey Belediyesi sosyal tesis ağına bir yenisini daha ekleyerek, kırsal mahallelerinden olan Sarıkaya Mahallesine yaptığı sosyal tesisi vatandaşın hizmetine sundu.

Sarıkaya Mahallesi’ne yapılan sosyal tesis açılışına AK Parti Milletvekili Müslüm Yüksel, MHP Milletvekili Dr. Muhittin Taşdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç, Şahinbey İlçe Müftüsü Necati Şafak, meclis üyeleri ve protokol üyeleri katıldı.

GAZİANTEP MODELİ DİĞER İLLERDEKİ BELEDİYELERDE ÖRNEK OLUYOR

MHP Milletvekili Dr. Muhittin Taşdoğan Şahinbey Belediyesi’nin hizmet yarışında en önde gittiğini belirterek, “Bundan iki yıl önce Cumhur İttifakı’na oy istemek için Gaziantep’in her köşesindeydik. Gaziantepli hemşerilerimizden Allah razı olsun destek verdiler. Bugün tüm Belediye Başkanlarımız, hizmette yarışıyorlar. MHP’den ve diğer partilerden Belediye Başkanı arkadaşlar Ankara’da bizlerin yanına uğradıklarında ‘Biz Gaziantep Modeli’ olmak istiyoruz diyorlar ki bu bizi çok mutlu ediyor. Belediyeler Birliği Başkanlığını yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Gaziantep modelini diğer il ve ilçe Belediyelerin Başkanlarına anlatmış durumda. Cumhurbaşkanımız Şahinbey Belediyesi’nin tablet konusunu gündeme getirince herkes Şahinbey’de neler oluyor diye dikkatlerini bu tarafa çevirdiler. Şahinbey hizmet yarışında en önde gidiyor. Şahinbey köyümüzde köylüye, şehrimizde şehirliye destek oluyor.  Bu sosyal tesisi yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na ve ekibine partim adına teşekkür ediyorum” dedi.

GAZİANTEP BELEDİYECİLİK ANLAMINDA ÇOK ŞANSLI

AK Parti Milletvekili Müslüm Yüksel, belediyelerin insana dokunan hizmetler yaptığına dikkati çekerek,  “Şahinbey Belediyemiz, Şahinbey İlçemizin her köşesinde yaptığı hizmetlerle var olduğunu görüyoruz. Bu anlamda Şahinbey Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gaziantep olarak belediyelerimizin hizmet anlayışı ve çalışmaları anlamında çok şanslı bir iliz. Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Başkanlarımız Türkiye ortalamasının üzerinde hizmetler yapıyorlar ve insanımıza dokunuyorlar” dedi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...