Milletvekili Adayı Feray Yılmaz’dan İleri’ye Ziyaret

Milletvekili Adayı Feray Yılmaz’dan İleri’ye Ziyaret
19 Nisan 2023 22:23

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Feray Yılmaz İLERİ Gazete’yi ziyaret etti. Ziyarette seçim çalışmaları ve Gaziantep’teki seçim atmosferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Feray Yılmaz, Gaziantep’te 14 milletvekilinin tamamını almayı hedeflediklerini dile getirirken Gaziantep’te en az 10 milletvekili sayısına ulaşacaklarını söyledi. İslahiye ve Nurdağı bölgesinin depremde büyük yıkım yaşadığına, ancak depremin yaralarının hızla sarılmaya devam ettiğine dikkat çeken Yılmaz, milletvekili seçilerek TBMM’ye gitmesi halinde yapacağı çalışmaları İLERi Gazete İmtiyaz Sahibi Mahmut Özkılıç’anlattı.

AK Parti Gaziantep 9. sıra Milletvekili Adayı Feray Yılmaz, İLERİ Gazete İmtiyaz Sahibi Mahmut Özkılıç’ı ziyaret ederek seçim çalışmalarından Gaziantep’in siyasi atmosferine, ekonomiden depremin en ağır yaşandığı noktalardan biri olan İslahiye-Nurdağı bölgesindeki çalışmalara kadar birçok konuda önemli açıkmalarda bulundu.

İSLAHİYE VE NURDAĞI’NIN YARALARI SARILIYOR
Gaziantep’in tanınan ve sevilen kadın siyasi figürlerinden biri olan Feray Yılmaz, daha önce belediye meclis üyeliği, kadın koları ve AK Parti İl Yönetim Kurulu gibi önemli görevlerde bulunmuştu. Siyasi deneyimini milletvekilliği ile vatandaşa hizmet için ortaya koyacağını dile getiren Feray Yılmaz, İslahiyeli olması dolayısıyla İslahiye ve Nurdağı’nda yaşanan depremin acılarını sarmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde var güçleri ile çalıştıklarına vurgu yaptı. İslahiye ve Nurdağı’nda yaşanan depremde ailesinin İslahiye’de kaldığı evin de ağır hasar aldığını açıklayan Feray Yılmaz, “Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremde Gaziantep’imizin İslahiye ve Nurdağı ilçeleri de büyük yara aldı. Depremin ilk gününden bu yana bu yaraları sarmak adına büyük bir çaba sarf ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu bölgeyi asla yalnız bırakmadı ve tüm çalışmaları bütün deprem bölgelerinde olduğu gibi burada da hassasiyetle yürütmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızı Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayramı’nın ikinci günü yine İslahiye ve Nurdağı’na geliyor ve biten köy evlerinin teslim törenine katılacak. Depremin üzerinden henüz 3 ay dahi geçmemişken köy evlerinin tamamlanarak hak sahiplerine ve depremzede vatandaşlarımıza teslim edilmesi depremin yaralarının sarılması adına çok önemli bir adım. O bölgedeki vatandaşlarımızın da dilinden düşürmedikleri tek söylem, Allah devletimize zeval vermesin oluyor. Vatandaşlarımızın, hükümetimizin ve cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan teveccühünü her alanda görüyoruz. Bunun da elbette 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde sandığa yansıyacağını düşünüyoruz” ifadelerinde bulundu.

BUHRAN YARATMAK İSTEYENLER EMELLERİNE ULAŞAMAZ

Aslen İslahiyeli olan ve tecrübeli bir mimar olan Feray Yılmaz, ülke ve kent ekonomisine dair de açıklamalarda bulunurken, “Bazı art niyetli odaklar tarafından seçim öncesinde ülkemizin çok büyük ekonomik sorunları varmış gibi bir algı yaratılmak istendiğini biliyoruz. Ülkemizde bir patates soğan sorunu varmış gibi basit bir ekonomik sansasyon yaratmaya çalışıyorlar. Ancak bizim ise çok ama çok büyük ekonomik projelerimiz var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde hükümetimizin ve devletimizin yürüttüğü çok önemli projeler var. Yerli ve milli arabamızı yaparken, kendi doğalgazımızı vatandaşımızın hizmetine sunarken böylesi güçlü bir devletin ve ülkenin patates ve soğan gibi bir sorunu olamaz. Tabi ki içinde bulunduğumuz ekonomik birtakım koşullar söz konusu. Tüm dünyada olduğu gibi bizim ülkemiz de çok handikaplı bir pandemi sürecinden çıktı. Henüz bunun buhranını atlatmaya ve tüm dünyanın içinde bulunduğu global bir ekonomik sorunu aşmaya çalışırken üzerine çok büyük bir alanı kapsayan yüzyılın felaketi dediğimiz depremi yaşadık. Bu gibi olaylarının yaralarını sarmak elbette kolay olmuyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz de bu gibi olaylardan olumsuz etkileniyor. Ancak bizim güçlü liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimizin ferasetiyle tüm bu sorunların altından da en az hasarla kalkmayı başardık. Yaratılmaya çalışılan olumsuz havanın aksine güçlü bir ülke olduğumuzu bir defa daha ortaya koyduk” dedi.

YILMAZ’DAN TAYYAR VURGUSU

“AK Parti olarak hiçbir bölgeyi sahipsiz bırakmıyoruz” diyen Milletvekili Adayı Feray Yılmaz, “Ben İslahiyeliyim. İslahiye’den daha önce milletvekilliği görevini yürüten Şamil Tayyar ile yoğun irtibat içindeyiz. Kendisi ülkemiz ve partimiz adına önemli bir isim ve önemli bir siyasetçidir. İslahiye dediğimiz zaman akla gelen Şamil Tayyar ismi tüm kesimler tarafından sevilen bir ağabeyimizdir. Henüz milletvekilliği aday listesi açıklanınca Şamil bey beni aradı ve tebriklerini iletti. Kendisi ile diyalog halindeyiz. Hem siyasi çalışmalarımız hakkında hem de İslahiye Nurdağı’nda yapılacak işler noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

GENÇ VE KADIN KONTENJANI SEVİNDİRİCİ
AK Parti’nin kadın ve genç isimlere en çok önem veren parti olduğunu vurgulayan Feray Yılmaz, “AK Parti kurulduğu günden beri tüm siyasi kademelerde kadın kontenjanına en çok yer veren partidir. Bunun yanı sıra genç isimlere de oldukça yer veren ve sürekli aynı isimleri aynı kademelerde tutan bir parti değildir. Diğer partilerde bunu göremiyoruz. Önümüzdeki 14 Mayıs seçimleri öncesinde de birçok ilde olduğu gibi milletvekili aday listesine baktığımızda listemizde kadın ve genç isimlerin bulunuyor olması son derece mutluluk vericidir. Partimizin dinamik ve başarı dolu olmasının temel sebebi de budur” diye konuştu

HALKIN TEVECCÜHÜ NET ŞEKİLDE BİZDEN YANA

AK Parti’nin Gaziantep’te tüm milletvekillerini almayı hedeflediğini belirten Feray Yılmaz Gaziantep’ten en az 10 milletvekili çıkaracaklarını vurgularken sözlerini şöyle sonlandırdı: “Seçim startı verildiği günden bu yana partimizin tüm kademeleri her zaman olduğu gibi seçim koordinasyon merkezlerini açtı ve çalışmalarına süratle başladı. Tabi biz sadece seçim döneminde değil, normal zamanlarda da partimizin tüm kademeleri ile sahada olan bir parti olduğumuz için vatandaşımızın bize bakış açısı ve teveccühü her zaman mevcut. Bunun için vatandaşımıza teşekkür ediyoruz. Sahada çalışmalarımızı yürütürken halkımızın bize büyük bir güven ve istikrar vurgusu ile baktığını görüyoruz. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. Buradan görüyoruz ki Cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı seçeceğiz ve partimiz ezici bir üstünlükle birinci parti olarak bu seçimi başarıyla tamamlayacaktır.”

SOHBET HAVASINDA SÖYLEŞİ

İLERİ Gazete İmtiyaz Sahibi Mahmut Özkılıç ile samimi bir sohbet havasında geçen söyleşiyi tamamlayan Feray Yılmaz ve beraberindeki heyet hatıra fotoğrafı çektirirken Özkılıç, ziyaretleri için Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...