İslahiye etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Gaziantep’te Katliam Gibi Kaza

6 Mayıs 2024
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde meslek lisesi servis aracı ile tır çarpıştı kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi ölürken, çok sayıda kişi ise yaralandı. Kaza, Gaziantep’in İslahiye ilçesi çıkışında meydana geldi edinilen bilgilere göre, me..
Gündem

“Haber alma özgürlüğüne saldırıyı kınıyoruz”

16 Nisan 2024
Ramazan Bayramı’nda İslâhiye’de yerel gazete bürosuna yapılan saldırıyı kınadıklarını belirten Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı M.Bora Zor, “ Sebebi ne olursa olsun, gazetecilere yapılan saldırılar, halkın haber alma özgürlüğüne yapılmış..
Asayiş

İslahiye’de Gazete Bürosuna Silahlı Saldırı

11 Nisan 2024
İslahiye’de yayınlanan İslahiye’nin Sesi Gazetesi bürosuna silahlı saldırı gerçekleşti. 31 mart 2024 yerel seçimlerinden alakalı olan saldırı ile ilgili Islahiye ilçe emniyet müdürlüğü tarafından çalışma başlattı. 31 mart seçimleri sonras..
Yerel Yönetimler

İslahiye Ve Nurdağı’ndaki Besicilere 2 Milyon Kilogram Yem Desteği

15 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İslahiye ve Nurdağı’nda hayvan yetiştiriciliği yapan ve hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlara toplamda 2 milyon kilogram hayvan yemi dağıtacak.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 Yılı Şubat A..
Gündem

Valilikten Flaş Açıklama

5 Şubat 2024
Gaziantep Valisi Kemal Çeber’den flaş tatil açıklaması! Okullar il genelinde tatil oldu mu? İşte o açıklamaİŞTE O AÇIKLAMA! Kıymetli hemşehrilerimiz, canım öğrencilerim…Nurdağı ve İslahiye ilçelerimizdeki tatil kararımızı, sizlerd..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazi Şehir’de

4 Şubat 2024
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanan Gaziantep Şehir Hastanesi ve bağlantı yollarının açılışını yaparak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir hastanesinin içinde açılan çocuklar içi açılan Büyükşehir Kütüphanesi’..
Gündem

Türkiye asrın felaketinin yaralarını sarıyor

4 Şubat 2024
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; Depremin hemen ardından 21 Şubat'ta İslahiye'ye gelmiştik. İlçemizde yol açtı..
Gündem

Bakan Yerlikaya Gaziantep’e geliyor

31 Ocak 2024
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Gaziantep'e geleceği öğrenildi. 1 Şubat 2024 günü saat 15:00’de Kahramanmaraş’tan Gaziantep’in İslahiye İlçesi deprem bölgesine gidecek olan Bakan Yerlikaya’nın Gaziantep programı netlik kazanmadı. Gaziant..
Gündem

Mehmet Arslan istifa etti

30 Ocak 2024
Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Gaziantep İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlar aday tanıtım toplantısına katılmayan İslahiye AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Arslan partiden istifa etti.Ak Parti Gaziantep İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlar..
Gündem

Bakan Özhaseki:Gaziantep’te 59 Bin 522 Bağımsız Bölüm Yapıyoruz

18 Ekim 2023
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Gaziantep’te 29 bin 315 afet konutu, 12 bin 607 köy evi, 17 bin 600 depo-ahır ve iş yeri olmak üzere toplam 59 bin 522 bağımsız bölüm yapıyoruz.” dedi.6 Şubat Kahramanm..
Gündem

17 Ekim 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde KETEM ve mobil mamografi aracı ile depremden etkilenen ilçelerde vatandaşların kanser tarama işlemi yapıldı.Ücretsiz olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağ..
Asayiş

Gaziantep Jandarma Depremzede Çocukları Yalnız Bırakmadı

13 Eylül 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte depremden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki konteyner kentlerde yaşayan çocuklarımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri adına ..
Yerel Yönetimler

EĞİTİME 100 MİLYON TL’LİK DESTEK

7 Eylül 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin depremden etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile şehir genelinde ilkokul birinci sınıf öğrencilerine vereceği 100 milyon TL değerindeki kırtasiye, çanta ve..
Yerel Yönetimler

Büyükşehirden Depremzede Çocuklara Bisiklet

18 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İslahiye İlçesinde depremden etkilenen çocuklara bin 550 adet bisiklet dağıtarak onların moral ve motivasyonlarını yükseltmeye devam ediyor.Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından normalleşme ç..
Yerel Yönetimler

BÜYÜKŞEHİR, 7 İLÇE BELEDİYESİNE SELEKTÖR MAKİNESİ DAĞITTI!

6 Ağustos 2023
ÇİFTÇİNİN ÜRÜN VERİMLİLİĞİ ARTACAK, MASRAFI AZALACAKGaziantep Büyükşehir Belediyesi ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı iş birliğinde yerel çeşitleri korumak, bölgelere özgü çeşitleri çoğaltmak ve ata tohumlarını yaygınlaştırmak ..
Yerel Yönetimler

GASKİ, Depremden Etkilenen İlçelerde Altyapı Sorunlarını Çözdü

19 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) ekipleri tarafından depremden etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerinin zarar gören altyapısının iyileştirme ve yenileme çalışmalarını yaptı.Kah..
Eğitim

Başkan Şahin, İslahiye LGS Türkiye Birincisini Ziyaret Etti

25 Haziran 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Ömer Baran Şişman’ı ziyaret etti.Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Gaziantep’in İslahiye ilçesinde ya..
Gündem

İslahiye’deki Kalıcı Konut Teslimatı Son Süraat Devam Ediyor

22 Haziran 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fatma Şahin, İslahiye’de Eyüpsultan Belediyesi tarafından yapılan kalıcı deprem konutlarının anahtar teslim törenine katıldı.6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Gaziantep’in ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...