• Anasayfa /
  • /
  • Kutsi ‘Benim Adım Melek’ dizisindeki çocuğun annesi ile evleniyor

Kutsi ‘Benim Adım Melek’ dizisindeki çocuğun annesi ile evleniyor

Kutsi ‘Benim Adım Melek’ dizisindeki çocuğun annesi ile evleniyor
26 Şubat 2021 11:59 Kaynak : HABER MERKEZİ

Kutsi ‘Benim Adım Melek’ dizisindeki çocuğun annesi ile evleniyor

Gaziantep’te çekimleri devam eden ve büyük beğeni toplayan ‘Benim Adım Melek’ dizi setinde başlayan aşk, düğünle noktalanacak.

Dizinin başrol oyuncusu Kutsi, dizinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile evlilik hazırlığı yapıyor. Dizideki çocuğun annesi ile aşk yaşadığı belirtilen Kutsi’nin Sibel Ülker ile düğününü Gaziantep’te yapacağı ve pandemide normalleşmeyi bekledikleri belirtildi.

7 senelik sevgilisi Feyza Çıpa ile evlenecekleri beklenirken ayrılan Kutsi, rol aldığı dizideki çocuk oyuncunun annesi ile aşk yaşamaya başladı. Uzun süredir beraberliği devam eden Kutsi evlilik kararı aldı. TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek isimli dizide Halil Şirhan karakterini canlandıran Kutsi, aynı dizide rol alan çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker aşk yaşıyor.

Güneş’in haberine göre; sevgilisiyle evlilik kararı alan Kutsi, nikah işlemlerini başlattı. Dizi çekimlerinin gerçekleştiği Gaziantep’te gün alan oyuncunun, pandemi sebebiyle düğünü daha sonra yapacağı öğrenildi. İkilinin ilişkileri de Sibel Ülker’in Instagram hesabından yayınladığı pozla ortaya çıkmıştı.

Öte yandan Kutsi’nin 7 yıllık sevgilisi Feyza Çıpa ile evlilik fobisi yüzünden ayrıldıkları iddia edilmişti. Evlenip yuva kurmak isteyen Çıpa, Kutsi’nin kendisine olumsuz yanıt vermesi nedeniyle 7 yıllık ilişkiyi noktalama kararı almıştı.

Kutsi’nin evlilik haberi de büyük yankı uyandırdı. Çiftin Gaziantep’te evleneceği iddia edilirken pandemi sonrasında düğünü de Gaziantep’te yapmayı planladıkları öğrenildi.

Bir Yorum Bırakın

Benzer Haberler

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...