Kovalamaca sonucu durdurulan araç çalıntı çıktı

Kovalamaca sonucu durdurulan araç çalıntı çıktı
20 Şubat 2021 12:36 Kaynak : HABER MERKEZİ

Kovalamaca sonucu durdurulan araç çalıntı çıktı

Gaziantep’te emniyetin yaptığı denetimler sırasında kovalamaca sonrasında durdurulan aracın çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bölgelerinde yaptığı çalışmalarda kovalamaca sonucu durdurulan aracın çalıntı olduğu tespit edilerek, araçta bulunan 3 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce 8 Şubat mahallesinde yapılan çalışmalarda ise, durdurulan bir aracın çalıntı olduğu tespit edilmiş, araç içerisindeki şahsın üzerinden bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilerek şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

çalıntı araç yakalayan emniyetin sokakta çalıştırılan ve dilendirilen çocuklara yönelik operasyonları  sürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Çocuk Şube Müdürlüğümüzce, Dilencilikle Mücadele Eylem Planı çerçevesinde yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve kavşaklarda yapılan denetimlerde, dilenip/çalıştığı tespit edilen 3 çocuğun ailesine gerekli yasal işlemler yapılmıştır” denildi.

Şahinbey Ekiplerince, failli meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda da, çalıntı malzemelerin satın alınarak ticaretinin yapıldığı tespit edilen bir ikamete yapılan operasyonda çok sayıda çalıntı malzeme ele geçirilerek 1 şüpheli yakalandı.

Şehitkamil ekiplerimizce uyuşturucu tacirlerine yönelik Sanayi Mahallesinde bir işyeri ile Eyüpsultan Mahallesinde bir ikamete yapılan operasyonda bir miktar uyuşturucu madde,1 hassas terazi, 3 ruhsatsız tabanca ve 1 tüfek ele geçirilerek, 3 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Emniyetten yapıla açıklamada, “

Trafik ekiplerimizce yapılan denetimlerde 1.957 araç denetlenmiş, Usulsüz ışıklı veya sesli uyarı işareti veren cihazları kullanan ve KTK’nın çeşitli maddelerini ihlal eden 100 araca işlem yapılmıştır. Şahinbey ekiplerimizce Güneş mahallesinde yapılan çalışmalarda yakalanan S.S. isimli şahsın adli makamlarca 4 ayrı Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edilerek şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır” bilgileri paylaşıldı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...