Korkutan deprem! Osmaniye , Gaziantep , Hatay sallandı

Korkutan deprem! Osmaniye , Gaziantep , Hatay sallandı
26 Temmuz 2021 00:09 Kaynak : HABER MERKEZİ

Korkutan deprem! Osmaniye , Gaziantep , Hatay sallandı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem, Gaziantep ve Hatay başta olmak üzere birçok ilde hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, saat 23.55’de Düziçi ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. AFAD, Düziçi ilçesinde meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır açıklaması yaptı. 

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi! Saat 20.57 de aynı yerde 3.5 büyüklüğünde başka bir deprem daha olmuştu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının merkez üssünü Osmaniyenin Düziçi ilçesi olarak saptadığı deprem, saat 20.57’de meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde olan depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 3,4, merkez üssünü ise Düziçi’nin Yarbaşı Mahallesi olarak açıkladı.

23.55’TE BİR DEPREM DAHA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, saat 23.55’te Düziçi ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

AFAD’DAN AÇIKLAMA

AFAD’dan yapılan açıklamada, “Geçmiş olsun Osmaniye. Düziçi ilçesinde meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...