deprem etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Bakan Işıkhan: Depremden Etkilenen Vatandaşlarımıza Desteklerimiz Sürüyor

30 Nisan 2024
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 6 Şubat depreminde etkilenen 11 il için yeni destekleri açıkladı."Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep ili İslâhiye ve Nurdağı ilçelerinde 30.04.2024 itibarıyla s..
Spor

Deprem Enkaz Altında Kalan Büşra Kayadibi’ni Yıldıramadı

26 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Halter takımında yer alan Büşra Kayadibi, 6 Şubat depremlerinde 3 gün boyunca enkaz altında kaldı ama azminden hiçbir şey kaybetmedi, kısa süre içinde hem Türkiye Halter Şampiyonasında 3’üncü oldu..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin: Deprem Eğitim Merkezi İle Gelecek Nesiller Bilinçlendirilecek

29 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gelecek nesilleri bilinçlendirmek, deprem esnasında yapılması gerekenleri anlatmak ve mimarlık ile inşaat mühendisliği öğrencilerine eğitim amaçlı ziyaret fırsatı vermek için Nurdağı’nda De..
Gündem

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sürücüleri Ve Vatandaşları Uyardı

23 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada; Hasarlı binaların yıkım Çalışması nedeniyle 24 Şubat Cumartesi gününden 29 Şubat Perşembe gününe kadar Mustafa Taşar Caddesi hasarlı binaların yıkım çalışmas..
Gündem

GAÜN’ de Deprem Bölgesi Zirvesi

15 Şubat 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından Deprem Bölgesi Zirvesi düzenlendi. Programa Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, T.C. Çevre Şeh..
Gündem

SANKO Depremin Yaralarını Sarmak İçin İmkanlarını Seferber Etti

6 Şubat 2024
SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerin ilk anından itibaren tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.Bölgede Gaziantep dahil 11 ili etkileyen depremin birinci yılını A Para Tv canlı yay..
Gündem

Gül: “Acımızı Hissetmeye Devam Ediyoruz “

6 Şubat 2024
Ak parti Gaziantep milletvekili Abdülhamit Gül Kahramanmaraş merkezli depremin birinci yılında yaptığı açıklama yaptı."Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden tam bir yıl geçti. Depremde hayatını kaybeden kıymetli vatandaşlarımızı..
Gündem

Valilikten Flaş Açıklama

5 Şubat 2024
Gaziantep Valisi Kemal Çeber’den flaş tatil açıklaması! Okullar il genelinde tatil oldu mu? İşte o açıklamaİŞTE O AÇIKLAMA! Kıymetli hemşehrilerimiz, canım öğrencilerim…Nurdağı ve İslahiye ilçelerimizdeki tatil kararımızı, sizlerd..
Gündem

Türkiye asrın felaketinin yaralarını sarıyor

4 Şubat 2024
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; Depremin hemen ardından 21 Şubat'ta İslahiye'ye gelmiştik. İlçemizde yol açtı..
Gündem

Bakan Yerlikaya Gaziantep’e geliyor

31 Ocak 2024
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Gaziantep'e geleceği öğrenildi. 1 Şubat 2024 günü saat 15:00’de Kahramanmaraş’tan Gaziantep’in İslahiye İlçesi deprem bölgesine gidecek olan Bakan Yerlikaya’nın Gaziantep programı netlik kazanmadı. Gaziant..
Gündem

Nurdağı’ında Yeni Gelişme Kavak Tutuklandı

30 Ocak 2024
11 aydır 6 Şubat depreminde suçlu olduğu iddia edilen Nurdağı Ak Parti Belediye Başkanı Ökkeş Kavak geçtiğimiz günlerde tahliye edilmişti.Müteahhitliğini yaptığı ve yıkılan 2 binayla ilgili soruşturma kapsamında Nurdağı Ak Parti Beled..
Gündem

Yargıtay’ın kararı Depremzede DASK Mağdurlarına Umut Oldu

27 Ocak 2024
Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda hasarlanan konutlar için DASK tarafından yapılan ödemelerin yetersiz olduğu ve yeni tarife üzerinden tazminat ödemesi yapılması gerektiğine ilişkin birçok uyuşmazlığın yargıya taşındığı uzun süredi..
Gündem

HÜDA PAR depremzedeleri yalnız bırakmıyor

29 Aralık 2023
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, Nurdağı ilçesinde depremzede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yakınları vefat eden, yaralanan, ev ve işyerleri yıkılan vatanda..
Gündem

“Meslektaşlarımız Günah Keçisi İlan Edilmeye Çalışılıyor’’

13 Aralık 2023
İMO Şube Başkanı Burkay Güçyetmez:‘’6 Şubat Depremlerinin Asıl Sorumluları Hesap Vermeli, Yargı Süreçleri Adil Olmalıdır!’’“Meslektaşlarımız Günah Keçisi İlan Edilmeye Çalışılıyor’’İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkez Yönetim ..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Deprem Sonrası Yenileme Çalışmalarını Japonya İş Birliğinde Sürdürüyor

4 Aralık 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ve Japonya Uluslararası İş Birliği Ajansı (JICA) ile “Büyük Afetler Sonrasında Yaşam Koşullarının Yeniden Yapılandırılmasındaki Güçlükler” konulu seminer gerçekleştirildi.6 Şubat’ta meydana g..
Gündem

Prof. Dr. Canbay:”İmar planlarını terzi, kasap gibi meclis üyeleri onaylıyor”

1 Aralık 2023
Gaziantep Deprem Çalıştayı'nda, yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden çıkarılacak dersler masaya yatırıldı.İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi tarafından gerçekleştirilen Gaziantep Deprem Çalıştay..
Gündem

Gaziantep Deprem Çalıştayı Başlıyor

30 Kasım 2023
6 Şubat depremleri sonrası yaptığı çalışmalar, açıklamalar, bilgilendirmeler ve uyarılarla süreci son derece başarılı bir şekilde yöneten İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi, "Gaziantep Deprem Çalıştayı" ile önemli bir etkinliğe d..
Gündem

Gaziantep Yine Sallandı

9 Kasım 2023
Gaziantep yine korku dolu dakikalar yaşadı.Saat 5.32de 13.9 Derinliğinde, 4.9 de şiddetinde Tasoluk Kırıkhan (Hatay) merkezli sallandı. Deprem çok geniş alanda hissedildi. Hatay merkezli Sallanmanın etkisini hisseden Gaziantep,Adana..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...