Korkut Küçükcan ismi kütüphanede yaşatılacak

Korkut Küçükcan ismi kütüphanede yaşatılacak
09 Mart 2021 13:04 Kaynak : HABER MERKEZİ

Korkut Küçükcan ismi kütüphanede yaşatılacak

Şehitkamil Lions İlkokulu Korkut Küçükcan Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde Karataş Mahallesinde bulunan cami inşaatında  çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden İnşaat Mühendisi Korkut Küçükcan ismi, projesini kendisinin çizdiği Şehitkamil Lions İlkokulu kütüphanesinde yaşatılacak.

Şehitkamil Lions İlkokulu Korkut Küçükcan Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı. Şahinbey Lions Kulübü Başkanı Esin Çayırağası, 2019-2020 Federasyon Başkanı İlknur Türkkaan, Kücükcan ailesi, yakınları ve okul öğrencilerinin katıldığı törende duygusal anlar yaşandı. 2019-2020 Federasyon Başkanı İlknur Türkkaan, “Korkut Küçükcan, genç yaşına rağmen çok başarılı bir insandı. Onu bu şekilde yetiştiren ailesine teşekkür ederiz. Gerek mesleği gerekse kişiliği ile örnek olan bir insanın ismini bugün projesini kendi hazırladığı okulun kütüphanesine ismini veriyoruz” dedi.

Korkut Küçükcan’ın babası Kemal Küçükcan’da tören sırasında yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşadı. Küçükcan, oğlunun acısını unutamadığını ve bir eğitim yuvasında kütüphaneye isminin verilmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Korkut Küçükcan isminin Şehitkamil Lions İlkokulunda kütüphaneye verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kemal Küçükcan, “Oğlumun isminin yaşatılmasını sağlayanlara çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Şahinbey Lions Kulübü Başkanı Esin Çayırağası, 2019-2020 Federasyon Başkanı İlknur Türkkaan, Kemal Küçükcan ve ailesi açılış kurdelesini birlikte kesti. Kütüphanenin içini gezen ziyaretçiler duygusal anlar yaşadı. İlkokul öğrencisi bir öğrencinin de Korkut Küçükcan’la ilgili açıklamaları duygusal anlar yaşattı. Okul öğrencisi Küçükcan ailesinin yanına gleerek Korkut Küçükcan ile ilgili duygularını paylaştı. O sırada baba Küçükcan ve yakınlarının gözleri doldu.

Açılışa gelenler Korkut Küçükcan’ın projesini çizdiği okulu da gezdiler. Kütüphane girişine de Korkut Küçükcan’ın fotoğrafı da koyuldu. Korkut Küçükcan için düzenlenen törenin ardından ailesi daha sonra okuldan ayrıldı.

 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...