Kaymakamlar denetimlere çıktı

Kaymakamlar denetimlere çıktı
21 Şubat 2021 20:59 Kaynak : HABER MERKEZİ

Kaymakamlar denetimlere çıktı

Gaziantep’te ilçe kaymakamları korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağı çıkma kısıtlamasında denetimlere çıktı.

Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, hafta sonu boyunca uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında denetimlere çıktı. Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin,  denetim ekipleriyle birlikte Karataş Mahallesinde kısıtlamalardan muaf iş yerlerini denetledi ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik konularında rehberlik etti. Şahin daha sonra da uygulama noktalarında polis ekiplerinin denetimlerine iştirak etti.

Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı da Asri Mezarlık ve Yeşilova Kavşağındaki Polis Kontrol noktalarında yapılan denetimleri inceleyerek bilgi aldı. Şehitkamil Kaymakamlığı, “Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması imalat, tedarik, lojistik, sağlık ,tarım-orman faaliyetlerinin sürekliliğini sağlanarak devam etmektedir” açıklamasında bulundu.

Şehitkamil Kaymakamlığı ayrıca, “Salgınla mücadelemiz devam ediyor. Kaymakamımız Ömer KALAYLI, Pir Sultan ve Güvenevler Bölge Filyasyon Merkezlerini ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı ve sağlık personelimize teşekkür etti” paylaşımında bulundu.

Kaymakamımız Ömer Kalaylı, İş yeri Salgın Denetim Ekiplerimizle birlikte Katip Hoca ve 96. Cadde’de sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu saatlerde açık olan bazı iş yerlerini ziyaret ederek esnafımıza hayırlı işler ve kolaylıklar diledi.

Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar ise , Covid-19 tedbirleri kapsamında yol kontrol ve uygulama noktalarında denetim gerçekleştirdi. Tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulandığını belirten Kaymakam  Uçar, bu konuda tüm vatandaşların duyarlılık göstermesi gerektiğini vurguladı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...