Denetim etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Büyükşehir Zabıta Ekipleri İl Genelinde Fiyat Etiketi Denetimi Yapıyor

3 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Ticaret Bakanlığı tarafından 1 Ocak 2024 tarihi itibariyle yürürlüğe giren fiyat etiketi yönetmeliği dolayısıyla şehirde denetimler yapıyor.GBB Zabıta Daire Başkanlığı, yönetmelik değişikliği ..
Asayiş

Gaziantep’te okul önlerinde sıkı denetim

15 Ocak 2023
Gaziantep’te çocukların ve gençlerin daha huzurlu ve günveli bir ortamda eğitim almalaır için denetimler yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü denetimlerle ilgili olarak, ‘Asayiş Şube Müdürlüğü Ekiplerimizce Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesind..
Yerel Yönetimler

Şahinbey’de Toplum Sağlığı Denetimleriİ Sürüyor

15 Aralık 2022
Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli gıdaya ulaşabilmesi için denetimlerini aralıksız sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri halkın sağlığı ile oynanmasına müsaade etmiyor.Denetimlerde; son kullanma..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Zabıta, Kale Altında Denetimleri Sıklaştırdı

21 Nisan 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayı boyunca özellikle iftar ve sahur vakitlerinde yoğunluk yaşanan tarihi Gaziantep Kalesi çevresindeki gıda işletmelerine denetimlerini sıklaştırdı. ..
Eğitim

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ KANTİN DENETİMİNİ SÜRDÜRÜYOR

4 Mart 2022
Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okullarda kantin, kafe ve büfelere yönelik denetimini sürdürüyor.Öğrencilerin sağlıklı beslenm..
Yerel Yönetimler

Marketlere fiyat denetimi

6 Ocak 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kent genelinde bulunan zincir marketlerde raf etiket fiyatı ve kasa fiyatları konusunda denetim yaptı.Ürün fiyatlarında vatandaşları yanıltıcı uygulamaların önüne geçmek amacıyla Büyükşeh..
Yerel Yönetimler

Ramazan Bayramı öncesi pastane, tatlıcı ve kuruyemişçiler denetledi

10 Mayıs 2021
Şehitkamil Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala halk sağlığını korumak ve işletmelerin daha hijyenik ortamda hizmet sunmasını sağlamak adına past..
Asayiş

Emniyet Müdürü korona denetimine çıktı

18 Nisan 2021
Emniyet Müdürü korona denetimine çıktı İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, sivil kıyafet giyerek hafta sonu polis ekipleri ile birlikte dinamik denetime çıktı. ..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’de Ramazan  öncesi sıkı denetim  

11 Nisan 2021
Şehitkamil’de Ramazan  öncesi sıkı denetimŞehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde Ramazan Ayı’nın huzur ve güven içerisinde yaşanması adına gerçekleştirdiği denetimleri yoğun bir biçimde sürdürüyor. Denetimler, aynı sıklıkla Ramazan Ayı s..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu korona denetimlerine çıktı

5 Nisan 2021
 Başkan Tahmazoğlu korona denetimlerine çıktıŞahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, zabıta ekipleri ile birlikte korona virüs denetimi gerçekleştirerek esnafı ziyaret edip kurallarla ilgili bilgiler verdi.Tüm Dünyayı ..
Asayiş

Gaziantep’te 7 bin kişiyle korona virüs denetimleri yapıldı

4 Mart 2021
Gaziantep’te 7 bin kişiyle korona virüs denetimleri yapıldıİçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Kontrollü Normalleşme Döneminde 'Dinamik Denetim Modeli’ne geçildiğini duyurmasının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de..
Gündem

Kaymakamlar denetimlere çıktı

21 Şubat 2021
Kaymakamlar denetimlere çıktıGaziantep’te ilçe kaymakamları korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağı çıkma kısıtlamasında denetimlere çıktı.Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Oğuzeli Kaym..
Asayiş

Gaziantep’te 148 araç trafikten men edildi

7 Şubat 2021
Gaziantep’te 148 araç trafikten men edildi Gaziantep’te Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 4 bin 977 araç denetlenirken, 148 araç trafikten men edildi. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü t..
Gündem

Gaziantep’te cenaze evine gidenler o uyarıyla karşılaşıyor

30 Ocak 2021
Gaziantep’te cenaze evlerinin kapılarına yüz yüze taziye ziyaretlerinin yasak olduğu ve taziyelerin telefon veya mesajla yapılması uyarısı afişleri asıldı.Cenaze evlerinin kapılarına Gaziantep Valiliği tarafından ‘Taziye nedeniyle ziyar..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesinden denetim rekoru

21 Ocak 2021
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlardan helen her türlü şikayeti önemsediklerini söyledi. Korona virüs salgını süresince yaptığı yardım ve desteklerle adından söz ettire..
Yerel Yönetimler

Şahinbey zabıtasından korona virüs denetimi

13 Ocak 2021
Korona virüs salgını nedeniyle Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta ekipleri ekmek, meyve, sebze gibi ürünlerin satıldığı marketlerde denetim ve bilgilendirme yaptı...

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...