Jandarma Komutanlığı Anaokulu Öğrencilerine Ders Verdi

Jandarma Komutanlığı Anaokulu Öğrencilerine Ders Verdi. Haberin Devamı İçin Siteyi Ziyaret Edin.
Jandarma Komutanlığı Anaokulu Öğrencilerine Ders Verdi
08 Nisan 2022 12:29

Gaziantep İl jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) tarafından, 07 Nisan 2022 günü, Oğuzeli Anaokulu öğrencilerine çevre ve hayvan sevgisi bilinci oluşturmak için faaliyet icra edilmiştir. Ayrıca çocuklara Tim Jandarma çizgi filmi izletilmiş, HAYDİ aracına bindirilerek eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanmış ve çeşitli hediyeler verilmiştir.

Güvenliğimizi sağlayıp, canları pahasına vatanını savunan Jandarma Komutanlığı, bu kez de geleceğe sevgi dolu insanların yetiştirilmesi için kolları sıvadı. Son zamanlarda doğanın hızla tahrip edilmesi , çevre kirliliği ve de hayvan dostlarımıza yapılan şiddet eğilimleri bizleri önlem almaya yönlendirirken, konu ile eğitimlerin sıklaşması için yediden yetmişe hepimizin elini taşın altına koyma zamanının geldiğini farkediyoruz.

Konu ile ilgili sosyal sorumluluk kapsamında Gaziantep İl Jandarma komutanlığı gibi başka şehirlerin de bu şekilde projelerinin sıklaşması gerekmektedir.

Bu eğitimin yanı sıra Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızda çevre ve hayvan sevgisinin gelişmesi, jandarmayı tanımaları kapsamında toplum destekli kolluk faaliyetlerine önümüzdeki günlerde de devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bir Yorum Bırakın

Benzer Haberler

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...