• Anasayfa /
  • /
  • İçişleri Bakanlığı’ndan Gaziantep’e teşekkür

İçişleri Bakanlığı’ndan Gaziantep’e teşekkür

İçişleri Bakanlığı Gaziantep Valiliği'ne Suriye bölgesindeki güvenlik faaliyetlerinden dolayı gösterilen başarıya teşekkür etti.
İçişleri Bakanlığı’ndan Gaziantep’e teşekkür
22 Aralık 2020 17:30

İçişleri Bakanlığı Gaziantep Valiliği’ne Suriye bölgesindeki güvenlik faaliyetlerinden dolayı gösterilen başarıya teşekkür etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı Suriye Görev Gücü kapsamında Bakanlık yürütülen danışmanlık faaliyetlerini Gaziantep, Kilis, Hatay ve Şanlıurfa valiler, emniyet ve jandarma yöneticileri ile video konferans yöntemi ile toplantı yaptı.

Çataklı şunları kaydetti. “Suriye Görev Gücü kapsamında Bakanlığımızca yürütülen danışmanlık faaliyetlerini Gaziantep, Kilis, Hatay ve Şanlıurfa valilerimiz, emniyet ve jandarma yöneticilerimiz ve merkezden arkadaşlarımızla video konferans yoluyla değerlendirdik. Arkadaşlarımızın gayretlerine müteşekkiriz.”dedi.

Gaziantep Valiliği ise toplantıyı Vali Davut Gül’ün İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın Gaziantep, Şanlıurfa, Hatay, Kilis Valileri ve Mülki İdare Amirleri ile videokonferans üzerinden yaptığı Suriye Görev Gücü Toplantısına katıldı diye duyurdu

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...