‘Hedefimiz mazlum Türk halkının yanında olmak’

‘Hedefimiz mazlum Türk halkının yanında olmak’
31 Ocak 2023 11:07

Gaziantep Turan Devletleri Başkan Vekili Enver Yağmuroğlu, Araban İlçesi Turan Devletleri Teşkilat Başkanı Mehmet Şahin Yağcı ve yönetimini ziyaret etti.
Gaziantep Turan Devletleri Başkan Vekili Enver Yağmuroğlu, Teşkilat Başkanı Cuma Kaya, İl Kadın Kolları Başkanı Aylanur Kuğumcu, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Esen ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Şahin Yağcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında konuşan Enver Yağmuroğlu “Partiler üstü olduklarını amacımızın dünya üzerinde ne kadar Türk varsa bunların birleşimi için çaba sarf edeceğiz. Turan Devletleri olarak gümbür gümbür geliyoruz Sayın genel başkanımız Murat Çobanoğlu’nun da bilgisi dahilinde il başkan vekili olarak Gazi şehrimizin 9 ilçesine ve STK, resmi kurumlara ziyarette bulunacağız. Bizim gayemiz hiçbir siyasi ideoloji hizmet değildir. Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm dünyaya birlik ve beraberliğimizi Turan’ın ne demek olduğunu duyurmaktır. Turancılığın bir ırkçılık olmadığını anlatmaktır. Bizim hedefimiz mazlum Türk halklarının yanında olmaktır. Araban ilçe başkanımız Mehmet Yağcı beyin vekili Vakkas Çınar beyin ve yardımcısı İbrahim Serin Beylerin davetine icabeten Araban ilçemize gittik. Bu nazik davetlerinden dolayı ilçe başkanımız Mehmet Yağcı Beye teşekkür ederiz. Bu yolda birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Dostluk bağlarını birlik ve beraberliği Türk yurtlarında güçlendirmek aynı soydan gelen insanlara yapılan ayrımcılığa karşı dini tutmaktır. Kuranı rehber edinmektir. Ne güzel söylemiş şair;
Ben olsaydım Kürt, Arap, Çerkez
İlk gayem olurdu Türk Milleti
Türk kuvvetli olursa mutlak
Kurtarır her İslam olan milleti” dedi.
Araban teşkilat başkanı Mehmet Şahin Yağcı ise “Sonuna kadar vatanımın devletimin bayrağımın uğrunda can vermeye hazırım. Rehberimiz kuran hedefimiz Turan. İl başkan vekili Sayın Enver Yağmuroğlu, ve beraberindeki arkadaşlarımız hoş geldi sefa getirdiler. Araban ilçemiz adına Turan Devletleri teşkilatı olarak bize düşen her görevi arkadaşlarımızla yapmaya hazırız” dedi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...