Gaziantep’teki cinayetle ilgili şok gelişmeler

Gaziantep’teki cinayetle ilgili şok gelişmeler
24 Temmuz 2021 13:05 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’teki cinayetle ilgili şok gelişmeler

Gaziantep Üniversitesi önünde köpeğini gezdirirken, başından vurularak öldürülen Hakan Durmaz cinayeti ile ilgili şok gelişmeler yaşandı.

Cinayet zanlılarının yakalandığı belirtilirken, cinayetin detaylar araştırılıyor.

Gaziantep Üniversitesi önünde bir taksi içerisinden sıkılan kurşunlarla öldürülen 35 yaşındaki Hakan Durmaz’ı öldüren  kişiler Emniyet Müdürlüğü Cinayet masası ekiplerince yoğun bir Mobesse incelemesinde sonra yakalandılar. Hakan Durmaz’ın öldürülme nedeninin alacak verecek meselesi olduğu iddia edilirken. Olay ilgili soruşturma devam ediyor.

Taksicinin aracına dört4 kişinin müşteri olarak bindikleri ve daha ona otobüs durağında köpeğiyle bekleyen Durmaz’ı kurşun yağmuruna tutuklarını ve kendisinin olayla ilgisi olmadığını söylediği ileri sürüldü

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü cinayet masası ekipleri Hakan Durmaz’ın katillerine ulaşmak için yaklaşık 15 saatlik Mobese kayıtlarını tek tek inceleyerek katillerin izine ulaşan operasyon yaptılar! Operasyon sonunda 4 zanlı yakalandı.

İş insanı Hakan Durmaz’ın öldüren katil zanlıları bir iddiaya göre tetikçi diğer iddiaya göre alacaklı olduğu belirtilirken cinayetteki sır perdesini Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı ortaya çıkaracak

Köpeğini gezdirmeye çıkaran bir kişi husumetlisi tarafından sokak ortasında kafasına sıkılarak öldürüldü. Öldürülen şahsın köpeğinin, sahibinin cenazesinin başından uzun süre ayrılmaması dikkat çekti.  Olay, Osmangazi Mahallesi Üniversite Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre,  dogo cinsi köpeğini gezdirmeye çıkaran Hakan Durmaz (35) bir süre köpeğini gezdirdikten sonra Gaziantep Üniversitesi önüne geldi. Üniversitenin ön giriş kapısına geldiği esnada yanında ticari bir araç duran Durmaz’ın üzerine araç içinden ateş açıldı. Açılan ateş sonucu kafasına kurşun isabet eden Durmaz, kanlar içerisinde yere yığıldı.

Durmaz’a saldıran kimliği belirsiz kişiler araçla olay yerinden kaçarken ağır yaralanan Durmaz’a ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibi Durmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından yol trafiğe kapatılırken polis ekipleri olay yerinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Durmaz’ın cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken polis olayla ilgili inceleme başlattı. Polis ekiplerinin saldırganları yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

 

 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...