• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Çok sayıda kişi yakalandı

Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Çok sayıda kişi yakalandı

Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Çok sayıda kişi yakalandı
06 Şubat 2021 10:12 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda kişi yakalanırken, 6 kişi ise tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 56 şüphelinin uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve ticaretini yapmaktan haklarında işlem yapıldığını açıkladı. Emniyetten yapılan açıklamada, “05.02.2021 günü ilimiz genelinde Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 56 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve ticaretinden işlem yapılmış, 6 şahıs tutuklanmış, 3 şahıs adli kontrol almıştır Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 100 şahıs yakalanmıştır” denildi.

İl Emniyet Müdürlüğü hırsızlık operasyonlarına da devam etti. İl genelinde hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 25 şüpheli şahsa işlem yapılırken,  9 faili meçhul olay aydınlatıldı, 7 şahıs tutuklandı.  Gün içerisinde yapılan çalışmalarda ise 45 şahsa kabahatlerden işlem yapıldı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, “168 gr uyuşturucu madde, 36 uyuşturucu hap, ruhsatsız 7 tabanca,4 tüfek,1 kurusıkı tabanca, 1 adet çalıntı motosiklet ile çok sayıda muhtelif çalıntı malzeme, yüklü miktarda sahte çek, 641 paket gümrük kaçağı sigara, 50 adet kesici alet ele geçirilmiştir” bilgilerini verdi.

Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından , Dilencilikle Mücadele Eylem Planı çerçevesinde yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve kavşaklarda yapılan denetimlerde ise dilenip/çalıştığı tespit edilen 4 çocuğun ailesine gerekli yasal işlemler yapıldığı kaydedildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu ve hırsızlığa yönelik operasyonları vatandaşları da memnun ediyor. Suçlulara geçit vermeyen emniyet güçlerine teşekkür eden vatandaşlar, “’İyi ki emniyetimiz ve polislerimiz var. Yoksa sokağa çıkacak durum olmazdı. Özellikle gençlerimizin başına bela olabilecek uyuşturucuya karşı çok iyi mücadele veriyorlar” ifadelerini kullandılar.

Vatandaşlar emniyetin çalışmalarına devam etmesini istediklerini belirterek, “Özellikle uyuşturucunun üzerine daha fazla gitsinler. Bu beladan gençlerimizi ve kentimizi korusunlar. Hırsızlık olayları da fazla oluyor. Hırsızlara da meydan bırakmasınlar” şeklinde konuştular.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...