• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep’te hatalı park eden sürücülere ceza yağdı

Gaziantep’te hatalı park eden sürücülere ceza yağdı

Gaziantep’te hatalı park eden sürücülere ceza yağdı
31 Ocak 2021 18:27 Kaynak : HABER MERKEZİ

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz görevlileri tarafından 29 Ocak 2021 günü İl merkezi, İlçeler ve şehirlerarası kara yollarında yapılan trafik kontrollerinde; 2725 araç kontrol edilmiştir” denildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü 2 bin 725 aracı kontrol ederken, hatalı park eden sürücüleri de affetmedi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde 31 araç da trafikten men edildi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz görevlileri tarafından 29 Ocak 2021 günü İl merkezi, İlçeler ve şehirlerarası kara yollarında yapılan trafik kontrollerinde; 2725 araç kontrol edilmiş olup, trafik güvenliği ve diğer vatandaşların can güvenliğini tehlikeye düşüren; 6 sürücüye alkollü olarak araç kullanmaktan, bir sürücüye alkolmetre cihazına üflememekten, 171 sürücüye ve araç plakasına hız ihlalinden,  61 sürücüye ve araç plakasına hız ihlalinden, 265 aracın tescil plakasına hatalı park etmekten, 33 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden, 50 sürücüye ve araç plakasına seyir halinde cep telefonu kullanmaktan, 37 sürücüye ve araç plakasına trafik işaret levhalarına uymamaktan, 10 sürücüye ters yönde araç kullanmaktan, 1 sürücüye hurda aracı karayolunda kullanmaktan, 39 sürücüye diğer trafik kurallarını ihlal etmekten, Genel toplamda 674 sürücü, yolcu ve araç plakasına işlem yapılmış, 31 araç trafikten men edilerek 5 sürücü belgesine el konulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Gaziantep’te emniyetin yaptığı denetimler de özellikle hatalı park eden sürücülere ceza yazılması memnuniyetle karşılanıyor. Engelli parklarını işgal eden sürücüler, park edenlerin yanına ikinci sıra park edenler, yaya geçitlerinde yayalara yeşil yanmasına rağmen durmayan sürücüler büyük tepki topluyordu. Emniyetin uygulamaları ile kesilen cezaların caydırıcı olacağını ve trafik ihlallerine dur diyeceğini belirten vatandaşlar denetimlerin de sürmesini istiyor.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...