• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep’te sağlık çalışanına silahlı saldırı

Gaziantep’te sağlık çalışanına silahlı saldırı

Gaziantep’te sağlık çalışanına silahlı saldırı
21 Temmuz 2021 11:44 Kaynak : HABER MERKEZİ

 

Gaziantep’te sağlık çalışanına silahlı saldırı

Gaziantep özel bir hastanenin kafeteryasında oturan erkek hemşir kimliği belirsiz bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Dinlenmek ve çay içmek için  Hastanesi Kafeteryasında oturan erkek hemşir yaklaşan kimliği belirsiz bir şahıs, bacaklarına 3 el ateş ettikten sonra olay yerinden hızla kaçtı.

Erkek hemşir’in hemen tedaviye alındığı silahlı saldırı olayı ile ilgili polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Gaziantep’te özel bir hastanede çalışan hemşir Tayfun Yabacı hastanenin kafesinde oturduğu esnada silahlı saldırıya uğradı. Elinden yaralanan Tayfun Yabacı, hastanede tedavi altına alındı.
Olay, Mücahitler Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir hastanede meydana geldi. Sabah saatlerinde hastanenin kafesine gelen Tayfun Yabacı, kafenin bahçesinden otururken kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırgan otomobille olay yerinden kaçarken, elinden yaralanan Yabacı, hastanede tedavi altına alındı. Saldırının ardından Asayiş Şube ekipleri hastanede çevresinde yoğun güvenlik önlemi alırken polisin saldırganı yakalama çalışmaları sürüyor.

Dinlenmek ve çay içmek için Özel bir Hastanede Gaziantep Hastanesi  Kafeteryası’nda oturan Tayfun Yabacı isimli erkek hemşireye yaklaşan kimliği belirsiz bir şahıs, bacaklarına 3 el ateş ettikyen sonra olay yerinden hızla kaçtı.

Olayın, erkek hemşire Tayfun Yabacı’nın kardeşinin Adana’da  karıştığı bir kavga nedeniyle oluşan husumetten kaynaklandığı anlaşıldı.

Erkek hemşireye 4 kuşun sıkıldığı, birinin sektiği diğer üçünün bacağına isabet ettiği öğrenildi. Yaralı hemşirenin hayati tahlikesinin olmadığı ve görev yaptığı Medikal Park Gaziantep Hastanesi’nde ameliyata alındığı öğrenildi.

Silahlı saldırı olayı ile ilgili polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...