• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep’te dev uyuşturucu operasyonu: 60 kişi yakalandı

Gaziantep’te dev uyuşturucu operasyonu: 60 kişi yakalandı

Gaziantep’te dev uyuşturucu operasyonu: 60 kişi yakalandı
10 Ocak 2021 10:03

Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarda 60 kişiye uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretini yapmaktan işlem yapıldı. Yapılan operasyonlar sonrası 12 kişi tutuklanırken, 4 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında 60 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve ticaretinden işlem yapılmış, 12 şahıs tutuklanmış, 4şahıs adli kontrol almıştır” denildi.

Emniyet ayrıca, şahıslara yönelik çalışmalarda ise aranan 52 kişinin yakalandığını bildirdi. İl Emniyet Müdürlüğü hırsızlık ve uyuşturucu tacirleri ile ilgili olarak da “İl genelinde Hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 31 şüpheli şahsa işlem yapılmış,7 faili meçhul olay aydınlatılmış, 12 şahıs adli kontrol almıştır. Gün içerisinde yapılan çalışmalarda ise 34 şahsa kabahatlerden işlem yapılmıştır. Yapılan çalışmalarda; 540 gr uyuşturucu madde, 175 paket gümrük kaçağı sigara, ruhsatsız 8 tabanca, 1tüfek, 1 kurusıkı tabanca, çalıntı 2motosiklet, 1 cep telefonu, 1 bilgisayar, 250 kg inşaat demiri ile çeşitli çalıntı malzemeler ve 40 kesici alet ele geçirildi” açıklamasını yaptı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...