• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep’te bugün kaç kişi vefat etti? İşte vefat sayısı

Gaziantep’te bugün kaç kişi vefat etti? İşte vefat sayısı

Gaziantep’te bugün kaç kişi vefat etti? İşte vefat sayısı
07 Şubat 2021 19:00 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te bugün kaç kişi vefat etti? İşte vefat sayısı

Gaziantep’te Covid-19 vaka sayılarındaki düşüş vaka vefat sayılarına da yansıdı. Bugün kentte hayatını kaybedenlerin sayısı 10 oldu. Gaziantep’te son üç günde 57 kişi hayatını kaybetti. Vefat sayısının salgın öncesi dönemdeki rakamlara düştüğü belirtildi. Gaziantep’te Covid-19 pik yaptığı dönemde vefat sayısı da çok artmıştı. Günde 60’ın üzerinde vatandaş hayatını kaybediyordu.

 

İşte bugün vefat edenlerin listesi:

 

Şıho Kiraz

Gülsüm Agbaş

Ali İhsan Uğraş

Müjgan Erbaş

Ali Erdal

Şenel Kökler

Mehmet Ali Koç

Emine Şahin

Mehmet Karlı

Faruk Gül

Zeliha Altun

Cuma Özyurt

Ökkaş Altın

Talip Özkılıç

Remziye Yeşilbağ

Mustafa Muhammed Ali

Güley Duman

Mehmet Hayri Köse

Bebek 2 Çelik

 

Gaziantep’te son üç günde 57 kişi hayatını kaybetti. Vefat sayısının salgın öncesi dönemdeki rakamlara düştüğü belirtildi. Gaziantep’te Covid-19 pik yaptığı dönemde vefat sayısı da çok artmıştı. Günde 60’ın üzerinde vatandaş hayatını kaybediyordu. Gaziantep Büyükşehir   Belediyesi internet sayfasında günlük ortalama 30 kişinin korona virüsten öldüğü bildirilmişti. Vefat sayısı da 50-70 arasında değişiyordu. Önlemler ve yasaklarla birlikte vaka sayıları da düşmeye başladı. Vaka sayısının çok düşük rakamlara gerilediği Gaziantep’te vefat sayısı da salgın öncesi rakamlara düştü. Son 3 günde 57 kişi hayatını kaybederken, bugün vefat esenlerin sayısı 19 oldu. Dün 17, bir önceki gün de 21 kişinin hayatını kaybettiği Gaziantep’te Covid-19 nedeniyle  öl enlerin sayısı açıklanmadı.

Mutasyonlu korona virüsün Gaziantep’te bugün çıkması ise yeniden vakalarla birlikte vefat sayısı da yükselir mi sorusunu akıllara getirdi. Vatandaşların daha dikkatli olması gerektiği ve kesinlikle virüs bitti diye davranmamaları gerektiğine dikkat çekilirken, yetkili ağızlarda bir bir uyarılarına devam ediyor. Aşılama b itmeden riskin geçmeyeceğine dikkat çekilirken,herkesin aşılarını yaptırana ve virüsten kurtulana kadar tedbiri elden bırakmamaları istendi

 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...