Gaziantep’te 129 kişi yakalandı

Gaziantep’te 129 kişi yakalandı
28 Ocak 2021 10:06 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 56 kişiye işlem yapılırken, aranması bulunan 129 kişi de yakalandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, aranması bulunan 129 kişinin yakalandı  açıklaması yaptı. Emniyet uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlarla ilgili olarak da, “İlimiz genelinde Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 56 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve ticaretinden işlem yapılmış, 3 şahıs tutuklanmış, 5şahıs adli kontrol almıştır. Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 129 şahıs yakalandı” açıklaması yaptı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü hırsızlığa yönelik düzenlenen operasyonları ile ilgili olarak da,”27.01.2021 günü il genelinde Hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 41 şüpheli şahsa işlem yapılmış, 29 faili meçhul olay aydınlatılmış, 11 şahıs tutuklanmış, 7 şahıs adli kontrol almıştır. Gün içerisinde yapılan çalışmalarda ise 36 şahsa kabahatlerden işlem yapılmıştır. Yapılan çalışmalarda; 243 gr uyuşturucu madde, 3500 lt kaçak akaryakıt, 890 paket kaçak sigara, 15 kg kaçak tütün, Ruhsatsız 9 tabanca,2 tüfek,4kurusıkı tabanca, Çalıntı 1motorsiklet,çok sayıda elektronik malzeme,ziynet eşyası ile muhtelif çalıntı malzemeler ele geçirilmiştir” bilgilerini verdi.

“Yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik denetimlerimiz devam ediyor” diye bilgi veren emniyet, “27.01.2021 günü yapılan trafik denetimlerinde 5730 araç kontrol edilmiş, KTK’nın çeşitli maddelerini ihlal eden 926 sürücü, yolcu ve araç plakasına işlem yapılmış,74 araç trafikten men edilmiştir” dedi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı ile ilgili de açıklama yapan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, “27 Ocak günü sokağa çıkma yasağını ihlalden eden 172, sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal eden  118 şahsa idari yaptırım uygulanmış, maske ve mesafe kuralını ilk kez ihlal ettiği tespit edilen 115 şahıs ise ikaz edilmiş, ayrıca 286 işyeri denetlenmiştir” denildi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...