Gaziantep’te 116 kişi yakalandı

Gaziantep’te 116 kişi yakalandı
24 Ocak 2021 10:52 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te polisin düzenlediği operasyonlarda aranması bulunan 116 kişi yakalandı. Sokağa çıkma yasağında da denetimlerini sürdüren emniyet, suçlulara geçit vermedi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından dün düzenlenen denetimlerde çok sayıda suçlu yakalandı. Emniyetin operasyonlarında aranması bulunan 116 kişi yakalandı. Uyuşturucu ve hırsızlık çalışmalarını da sürdüren emniyetten yapılan açıklamada, “23.01.2021 günü ilimiz genelinde Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 52 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve ticaretinden işlem yapılmış, 8 şahıs tutuklanmış, 4şahıs adli kontrol almıştır.  Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 116 şahıs yakalanmıştır. Hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 20 şüpheli şahsa işlem yapılmış, 7 faili meçhul olay aydınlatılmış, 3 şahıs tutuklanmış, 2şahıs adli kontrol almıştır. Gün içerisinde yapılan çalışmalarda ise 44 şahsa kabahatlerden işlem yapılmıştır” denildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı operasyonlarda ise uyuşturucu madde ve çalıntı eşyaları da ele geçirdi. Yapılan çalışmalar sonrasında, “Yapılan çalışmalarda; 61 kilo 737 gr uyuşturucu madde,  4 adet hassas terazi, 473 paket gümrük kaçağı sigara, ruhsatsız 8 tabanca,7 tüfek,1 kurusıkı tabanca, 160 fişek, çalıntı 3 motosiklet, 2 cep telefonu, muhtelif çalıntı malzemeler ile 41 adet kesici alet ele geçirilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasında yasaklara uymayanlara yönelik denetimlerini de sürdürdü. Dün yapılan denetimlerle ilgili olarak ise “23 Ocak günü karantina hükümlerine aykırı davranan 2,sokağa çıkma yasağını ihlalden eden173, sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal eden  10şahsa idari yaptırım uygulanmış, maske ve mesafe kuralını ilk kez ihlal ettiği tespit edilen 97şahıs ise ikaz edilmiş, 265 işyeri denetlenmiştir.  Trafik denetimlerinde 4667 araç kontrol edilmiş, sokağa çıkma yasağını ve KTK’nın çeşitli maddelerini ihlal eden  278 sürücü, yolcu ve araç plakasına işlem yapılmış,68 araç trafikten men edilmiştir” açıklaması yapıldı.

Gaziantep’te polisin denetimlerinden oldukça memnun olan vatandaşlar ise “Emniyet mensuplarımıza çok teşekkür ederiz. Yaptıkları denetimlerle suçlulara geçit vermiyorlar. Şehrin güvenliği için gece gündüz gayret gösteriyorlar. Kendilerine minnettarız. Daha güvenli bir Gaziantep için çalışmalarının devamını diliyoruz. Allah hepsinden razı olsun” şeklinde konuştular.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...