• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantepspor’un eski yıldızı Tabata şimdi nerede?

Gaziantepspor’un eski yıldızı Tabata şimdi nerede?

Gaziantepspor’un eski yıldızı Tabata şimdi nerede?
24 Şubat 2021 00:17 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantepspor’un eski yıldızı Tabata şimdi nerede?

Gaziantepsporda bir sezon forma giyen ve unutulmaz futbolcular arasına girmeyi başaran eski yıldızı Rodrigo Tabata, Suudi Arabistan’da Al-Sadd’ta forma giyiyor.

Kırmızı siyahlı formayı giydiği 2008-2009 sezonunda harikalar yaratan oyuncu, yaz transfer döneminde 8 milyon euroluk rekor ücretle Beşiktaş kadrosuna katıldı.

Gaziantepsporda bir sezon forma giyen ve unutulmaz futbolcular arasına girmeyi başaran Rodrigo Tabata, Suudi Arabistan’da Al-Sadd’ta forma giyiyor.

8 milyon euroluk bonservis bedeliyle halen Beşiktaş’ın en fazla ücret ödeyerek kadrosuna kattığı futbolcu konumunda bulunan 40 yaşındaki Rodrigo Tabata şu an nerede, ne yapıyor?

Futbola Paulista takımında başladıktan sonra Brezilya’da birçok farklı kulüpte oynayan eski yıldız Tabata, asıl çıkışını 2004’te transfer olduğu Goias’ta yakaladı.

Yalnızca bir yıl Goias forması giydikten sonra Brezilya’nın en köklü ekiplerinden Santos’a transfer olan Tabata’nın bir sonraki durağı Türkiye oldu. Gaziantepspor formasını giydiği 2008-2009 sezonunda harikalar yaratan oyuncu, yaz transfer döneminde 8 milyon euroluk rekor ücretle Beşiktaş kadrosuna katıldı. Siyah beyazlılarda beklenen performansı veremeyen Tabata, yıldız olacağı Arap Yarımadası’nın yolunu tuttu.

10 yıldır Katar Yıldızlar Ligi’nde forma giyen 40 yaşındaki Japon asıllı Brezilyalı futbolcu, halen Barcelona’nın efsane ismi Xavi’nin çalıştırdığı Al-Sadd’ta oynuyor. Aynı zamanda Katar vatandaşlığına da geçen tecrübeli orta saha, ligin en büyük yıldızlarından biri olarak kabul ediliyor.

Gaziantepspor’da forma giydiği yılda adından söz ettiren Tabata, adeta altın yılını yaşamıştı. Oynadığı futbol ve attığı gollerle Gaziantepspor’un da o yıl ki aldığı iyi sonuçlarda pay sahibi olan Tabata, rekor bir  ücrete Beşiktaş’a transfer olmuştu.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...