Gaziantep FK’da rakip Antalya

Gaziantep FK’da rakip Antalya
20 Şubat 2021 19:35 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep FK’da rakip Antalya

Gaziantep Futbol Kulübü yarın saat 16:00’da Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda Antalya ile mücadele edecek.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 26. haftasında rakip olarak Fraport TAV Antalyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma yarın saat 16:00’da Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak ve müsabakada Arda Kardeşler düdük çalacak.

Gaziantep Futbol Kulübünde Covid-19 izolasyon süreci devam eden üç futbolcunun yanı sıra sakatlığı bulunan Kana-Bıyık da forma giyemeyecek. Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 26. haftasında konuk edeceği rakip Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Teknik Direktör Sa Pinto yönetiminde saat 11:30’da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla son buldu.  Antrenmanı Başkan Vekili Cevdet Akınal, As Başkan Müslüm Özmen ve Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Demsoy da yerinde takip etti.

Gaziantep FK’d bugün bir futbolcunun daha korona virüs testinin pozitif çıkması moralleri bozmuştu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbol Takımımıza Antalyaspor maçı öncesi yapılan Covid-19 testinde, bir futbolcumuzun test sonucu pozitif olarak raporlanmıştır. Futbolcumuzun izolasyon ve tedavi süreci protokoller dahilinde başlatılmış olup, kamuoyunun bilgisine sunarız” denilmişti.

Gaziantep FK’da teknik direktör Sa Pinto, hafta boyunca oyuncularını bu maça motive etmek için büyük gayret sarf etti. Antalya karşısında mutlak galibiyet hedefleyen kırmızı siyahlılar alacağı galibiyetle yeni bir seri yakalamak istiyor. Hedefini Avrupa olarak belirleyen Gaziantep FK’da futbolcular da oldukça moralli. Antremanlarda da çok hırslı çalışan futbolcular galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Kırmızı siyahlılar karşılaşmayı kazanarak yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Futbolcuların da oldukça moralli ve hırslı olması teknik heyeti de sevindiriyor. Teknik direktör Pinto da yaptığı açıklamalarda galibiyetten başka bir düşünceleri olmadığını ve daha üst sıralara çıkacaklarını söylemişti.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...