Gaziantep FK Kasımpaşa’ya hazır

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 14. haftasında konuk olacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı.
Gaziantep FK Kasımpaşa’ya hazır
22 Aralık 2020 13:19

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 14. haftasında konuk olacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı.

Kırmızı-siyahlı takım, Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde son antrenmanını Gaziantep’te gerçekleştirildi. Kendi tesislerinde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat 10 dakika süren antrenman, ısınma hareketleriyle başlarken dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla son buldu.

Takımımız bu antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamladı. Takım bugün öğle saatlerinde karşılaşmanın oynanacağı İstanbul’a hareket ediyor.

Ligde çok iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bunu sürdürmek istediklerini söyleyen Büyükekşi, “Artık rakiplerimiz de bizden çekinmeye başladı. Yenilmezlik serilerimiz var ve önceki haftalarda galibiyet sayılarını artırmamız gerektiğini söylüyorduk. Bu anlamda da güzel işler yapmaya başladık. Bu hafta Kasımpaşa ile karşılaşacağız. İnşallah o maçta da etkili oyunumuzu ve serilerimizi sürdürürüz. Alınan her puan taraftarımıza hediyemiz olsun” diye konuştu.

Büyükekşi, takım olarak her maça galibiyet parolasıyla çıktıklarını ifade etti.

Kasımpaşa mücadelesine de aynı gözle baktıklarını aktaran Büyükekşi, şunları kaydetti:

“Fenerbahçe galibiyeti elbette çok önemli. Ama şimdi yeni bir haftaya girdik. Geçen haftaki keyfi, mutluluğu bir kenara bıraktık. Şu an tüm konsantrasyonumuz Kasımpaşa maçına yönelik. Güzel bir istikrar yakaladık. Bunu Kasımpaşa maçında da sürdürmek istiyoruz. Tüm futbolcularımız olayın ciddiyetinin farkında ve onlar da bizimle aynı düşüncelere sahipler. Kasımpaşa takımı da bizden sonra evinde en uzun süredir yenilmeyen takım unvanına sahip. Her rakibe olduğu gibi onlara da saygı duyuyoruz ancak bu maçı da kazanabilmek adına her şeyimizi vereceğiz.”

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...