• Anasayfa /
  • /
  • Gaziantep Basketbol Kulübü Gaziantep’i temsil edecek

Gaziantep Basketbol Kulübü Gaziantep’i temsil edecek

Gaziantep Basketbol Kulübü Gaziantep’i temsil edecek
01 Şubat 2023 09:52

Gaziantep Basketbol Kulübü U14 Erkek Basketbol Takımı, 7-9 Şubat 2023 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olan U14 Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.
Kulüp Başkan Yardımcısı Birgül Kandemir yaptığı açıklamada; “13 farklı kategoride 200 geçen lisanslı sporcu ile #SPORŞEHRİGAZİANTEP projesine tam destek veren kulübümüz, Gaziantep ve ülke basketboluna 16 yıldır büyük yatırımlar yapmaktadır. Kulübümüzün altyapısı olan Gaziantep Basketbol Okulu bünyesinden yetişmiş olan sporcularımız ile U14 Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Hedefimiz maçlarımızı kazanarak Anadolu Şampiyonasına katılmaktır.
Kulübümüzün altyapısından yetişen oyuncularla her geçen gün başarılı sonuçlar alarak ilimizi ulusal turnuvalarda temsil etmekteyiz. Sporcularımızın yetişmesinde ve takımlarımızın başarılı sonuçlar almasında emeği geçen antrenörlerimize ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz.
Siz değerli basın temsilcisinin huzurunda söylemeden geçemeyeceğim en önemli teşekkürlerimiz de özellikle Sayın Valimiz Davut Gül Bey’e ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin Tepe beye olacaktır. Destekleri ve teşvikleri ile daha başarılı sonuçlar almak için durmadan çalışacağız’ dedi.

U14 Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Erdal Culban ise “ Gaziantep 2. olarak 7-9 Şubat 2023 tarihleri arasında ilimizde yapılacak olan U14 Erkekler Basketbol Şampiyonasına katılmamızda emeği geçen bütün sporcularımıza teşekkür ederim. Sporcularımızın hepsi kendi altyapımızdan yetişmiş olması bizlere ayrıca gurur veriyor. Düzenli ve planlı çalışmaların sonucu alıyoruz almaya da devam edeceğiz. Bölge Şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen cabayı göstereceğiz. Hedefimiz Anadolu Şampiyonasına katılmak. Sporcularımızın gelişimi için sınırsız imkanlar veren kulübümüz yönetimine de çok teşekkür ederim.” dedi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...