Gaziantep Basketbol kazandı: 77-70

Gaziantep Basketbol kazandı: 77-70
24 Ocak 2021 16:59 Kaynak : HABER MERKEZİ

ING Basketbol Liginde Bursa’yı konuk eden Gaziantep Basketbol sahadan 77-70 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Empera Halı Gaziantep Basketbol ilk yarıyı 36-30 önde kapattı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın ikinci yarısının sonunda Gaziantep ekibi 77-70 galip geldi.

Salon: Şahinbey Spor Salonu

Hakemler: Emin Moğulkoç **, Ziya Özorhon **, Musa Kazım Çetin **,

Empere Halı Gaziantep Basketbol: Brynton Jevon Lemar **, Rashard Daequan Kelly ***, Mouhammadou Jaiteh ** (Doğan Şenli), Kenneth Hayes ***, Can Uğur Öğüt ** (İsmail Cem Ulusoy **)

Frutti Extra Bursaspor: Lamar Kendrell Anthony Peters **, Marial Shayok **, Oğuz Savaş ** (Kennety Kadj **), Can Maxim Mutaf **, Metin Türen **,

1.Periyot: 17-11

2.Periyot: 36-30

3.Periyot: 54-52

Maç sonucu: 77-70

Empera Halı Gaziantep Basketbol’da yeni transfer Kenneth Hayes de göre aldı. Uzun süre sahada kalan başarılı oyuncu ilk maçında takımının en çok sayı atan oyuncusu olmayı başardı. Karşılaşmayı 20 sayı ile tamamlayan Hayes, yaptığı asistler verdiği mücadele de göz doldurdu.

Kırmızı siyahla takımda Rashard Kelly de etkili oyunu ile alınan galibiyette önemli rol oynadı.  Gaziantep Basketbol haftalar sonra yeniden galibiyet almanın mutluluğunu yaşadı.

ING Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasında Empera Halı Gaziantep Basketbol, sahasında Frutti Extra Bursaspor’u 77-70 yendi. Kırmızı siyahlılar bu sonucun ardından 5 haftalık aranın ardından galibiyet hasretine son verdi.

ING Basketbol Süper Ligi 18. hafta maçında Empera Halı Gaziantep Basketbol, Frutti Extra Bursaspor’u konuk etti. Ev sahibi ekip baştan sona önde götürdüğü maçı 77-70 kazandı. Bu sonuçla Gaziantep Basketbol 8. galibiyetini alırken Bursaspor ise 12. yenilgisini yaşadı.

Gaziantep Basketbol’da Kenneth Hayes 20 sayı – 7 ribaund ile yıldızlaşırken Rashard Kelley de 17 sayıyla mücadele etti. Bursaspor’da Marial Shayok 22 sayıyla oynarken Kenneth Kadji ise 13 sayıyla maçı tamamladı.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...