• Anasayfa /
  • /
  • Empera Halı Gaziantep Basketbol Galatasaray’ı da devirdi: 68-61

Empera Halı Gaziantep Basketbol Galatasaray’ı da devirdi: 68-61

Empera Halı Gaziantep Basketbol Galatasaray’ı da devirdi: 68-61
06 Şubat 2021 14:51 Kaynak : HABER MERKEZİ

ING Basketbol Süper Ligi 20. Hafta karşılaşmasında Galatasaray’ı konuk eden Empera Halı Gaziantep Basketbol sahadan 68-61 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısını da 36-30 önde tamamlayan Gaziantep Basketbol üst üste 3. galibiyetini aldı. Kırmızı siyahlılar Fenerbahçe’den sonra Galatasaray’ı mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmaya hızlı başlaya Empera Halı Gaziantep Baskerbol, son haftaların formda iki oyuncusu Simpson ve Reyes’in üçlükleri ile 6-0 öne geçti. İlk periyot boyunca üstünlüğü elden bırakmayan kırmızı siyahlılar ilk yarıyı da 36-30 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunun kontrolünü elinde tutan temsilcimiz, karşılaşmadan 68-61 galip ayrılmayı başardı. Bursa maçı ile başlayan, Fenerbahçe ile devam eden galibiyet serisi Galatasaray karşılaşması ile de devam etti. Gaziantep Basketbol Baş antrenörü Markoviç, istedikleri oyunu oynayamasalar da galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Genen hafta alınan Fenerbahçe galibiyeti ile bu karşılaşmanın daha da önem kazandığını belirten Markoviç yollarına devam ettiklerini bildirdi.

Gaziantep Basketbol’da gözler hemen Ormanspor karşılaşmasına çevrildi. Hedef deplasmanda Ormanspor’u mağlup ederek seriye devam edebilmek.

Ligi ilk 8 içerisinde tamamlayarak plaf off’a kalmak isteyen Empera Halı Gaziantep Basketbol takımı, ilk yarının da rövanşını almak istiyor. Ormanspor karşılaşması, Perşembe günü oynanacak. 3 haftasına kadar biranda kendisini alt sıralarda bulan kırmızı siyahlılar 3 galibiyetle hem rahat bir nefes aldı, hem de play off için iddialı konuma geldi. Takımdaki hedef önce Ormanspor’u yenip galibiyet serisini 4 maça çıkarmak sonra da ilk 8 için şansını artırmak.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...