‘Fenerbahçe’yi yenmek istiyoruz’

‘Fenerbahçe’yi yenmek istiyoruz’
15 Aralık 2020 20:58

Gaziantep Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi, hafta sonu Fenerbahçe’yi konuk edeceklerini ve bu karşılaşmayı da kazanacaklarını söyledi.

Büyükekşi, geçen yılı şampiyonlukla kapatmış bir takıma karşı mücadele etmenin kolay olmadığını söyledi. Ancak iyi hazırlanarak deplasmanda Medipol Başakşehir’i yendiklerini anlatan Büyükekşi, şöyle konuştu:

“Zor bir maçı galibiyetle geride bıraktık. Ayrıca yenilmezlik serimizi de sürdürmüş olduk. Bunun için mutluyuz. Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Evet biz yenilmiyoruz ama ligin en çok berabere kalan takımlarından da biriyiz. O yüzden galibiyet sayılarını artırmak istiyoruz. Bunun en büyük nedeni de geçen haftalarda yaşadığımız şanssızlıklar. 2 maçta son saniyelerde gol yiyerek galibiyeti kaçırdık. Bunlar olmasa şimdi daha fazla puanımız olabilirdi. Her şeye rağmen lig uzun maraton. Bu maçın galibiyet sevincini bir kenara bırakacağız. Yeni haftaya odaklanacağız. Çünkü bu hafta da evimizde Fenerbahçe’yi konuk edeceğiz. İnşallah bu rakibimizi de yenmek istiyoruz.”

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...