Fatma Şahin Gaziantep’i üzdü

Fatma Şahin Gaziantep’i üzdü
02 Mayıs 2021 23:23 Kaynak : HABER MERKEZİ

Fatma Şahin Gaziantep’i üzdü

Turkcell Kadınlar 1.ligi Yarı Final maçında Beşiktaş ile karşılaşan ALGSPOR, penaltılara giden karşılaşmada kaybetti.

Gaziantep’i Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde temsil eden ALG Spor takımı Beşiktaş takımı ile oynadığı yarıfinal karşılaşmasını penaltılarda 2-1 kaybetti. Beşiktaş’ın kalecisi Fatma Şahin ALG Sportakımının oyuncularına geçit vermedi

Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde yarı final karşılaşmasında ALG Spor ile Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı, saat 20.00’de finale yükselebilmek için mücadele etti. Normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten maçta skor penaltılarla belli oldu.

Kalecilerin kurtarışlarının damga vurduğu karşılaşmada ALGSpor takımı Beşiktaş takımı ile oynadığı yarıfinal karşılaşmasını penaltılarda 2-1 kaybetti. Beşiktaş’ın kalecisi Fatma Şahin ALGSPOR takımının oyuncularına geçit vermedi.  Finalin adı Beşiktaş – Fatih Vatan oldu. Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu’nun şampiyonu ise 5 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de oynanacak final maçı ile belli olacak. ALG shpor ise saat 15’te üçüncülük maçı oynayacak.

Rakip kaleci Fatma Şahin, 3 penaltı birden kurtararak takımını finale taşıdı. Karşılaşma boyunca da başarılı bir grafik çizen kaleci Fatma Şahin, Beşiktaş’ı finale taşıdı. ALGSPOR ise 120 dakika boyunca üstün olan taraftı. Çok sayıda pozisyondan faydalanamadı. Karşılaşma sonunda ALGSPOR futbolcuları büyük üzüntü yaşadı. Maç sonrası Beşiktaş kalecisi Fatma Şahin Gaziantepli sporseverleri üzdü . ALGSPOR futbolcuları da büyük üzüntü yaşadı.

 

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...