Yılbaşı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Magazin

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde yeni yıl coşkusu

31 Aralık 2022
SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde "2023 Yılına Merhaba" temalı yeni yıl kutlaması gerçekleşti. Anadolu Toplantı Salonunda yöneticiler, hekimler ve personelin katılımı ile düzenlenen kutlamada konuşan Genel Müdür Dr. Sermet Kileci, "Birlik v..
Gündem

2022 yılını rekorlarla kapatıyoruz

31 Aralık 2022
GAİB Başkanı Fikret KileciBaşkan, mesajında, 2022'nin ülkemiz ve tüm dünya için zor bir yıl olduğunu ifade ederek; "2022 yılı, küresel ölçekteki ekonomik ve diplomatik krizleriyle beraber zorlayıcı bir yıl oldu. Bu zor yıla veda ederken ihr..
Gündem

GAGİAD’tan yeni yıl kutlaması

31 Aralık 2022
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, yeni yıl nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Koçer, mesajında, yeni yılın yeni umutlar, başlangıçlar ve yeni planlar yapma imkanı sunduğunu söyledi. Dünya ..
Sağlık

Yılbaşı sofralarına dikkat

31 Aralık 2022
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Uzman Diyetisyeni Gülen Mavi Canlı, özenle hazırlanmış yılbaşı sofralarındaki sınırsız yiyecek ve içecek tüketiminin sağlık sorunlarına neden olabileceğini belirterek, yeni yıla sağlıklı girmek için önerilerde ..
Gündem

2023 yılı yükselişin yılı olacak

30 Aralık 2022
ASKON ( Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Güneş yeni yıl tebrik mesajı yayımladı. Askon Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Güneş; Her yıl olduğu gibi geride bıraktığımız 2022 yılının bizlere kazandırdığı t..
Sağlık

Yılbaşında beslenme uyarısı

29 Aralık 2021
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Funda Esin Fakılı, "Yılbaşı sofralarında çeşit bol olduğundan yemekleri tadımlık yemek gerekir" dedi.Dr. Öğr. Üyesi Fakılı, yılbaşı gecesinin, yıl..
Yerel Yönetimler

Yılbaşında Rıdvan Fadıloğlu sürprizi

1 Ocak 2021
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni yıla dakikalar kala yetim çocuklu ailelerin ve polislerin misafiri oldu. Yeni yılın hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Fadıloğlu, “Yeni yılın sağlık, huzur, ..
Asayiş

Yakalanmasa yılbaşında yüzlerce insanı zehirleyecekti

28 Aralık 2020
Gaziantep’te emniyetin yıl  başı öncesinde bir ev ve araca yaptığı operasyonda sahte alkol yapıp yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “KOM ekiplerimizce yaklaşmakta olan yı..
Asayiş

Aman dikkat! Sahte yılbaşı bileti ele geçirildi

22 Aralık 2020
Gaziantep’te Yılbaşı nedeniyle bastırılan sahte Milli Piyango bileti ele geçirildi. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, “KOM ekiplerimizce yaklaşan yılbaşı sebebiyle Milli Piyango biletlerinin seyyar ve sabit satış yerlerin..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...