yerel haberin gücü etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Gaziantepli Halı İhracatçılarının Yeni Rotası Hindistan

24 Şubat 2024
Gaziantepli halı ihracatçıları bu kez dünyanın en büyük nüfusuna sahip olan Hindistan’ı hedef pazar olarak belirleyerek 25 Şubat-2 Mart 2024 tarihleri arasında bu ülkeye yönelik Hindistan Sektörel Ticaret Heyeti düzenliyor. Dünya genelinden..
Ekonomi

Vali Çeber:Markalarımızla Gurur Duydum

20 Şubat 2024
Vali Kemal Çeber, Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarını değerlendirdi:“Markalarımızla gurur duydum”Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı’nda ihracatçıları yalnız bırakmayan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, fuara katıla..
Sağlık

Medical Point’te Klinik Araştırma Merkezi Hizmete Açıldı

19 Ağustos 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Klinik Araştırmalar Merkezi, yapacağı çalışmalar ile yeni tedavilerin geliştirilmesinde önemli bir üs görevini üstleniyor. Medical Point Gaziantep Hastanesi, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Klinik Araştırmala..
Ekonomi

ÜNVERDİ’DEN İŞ DÜNYASINA YEŞİL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI

27 Temmuz 2023
“AB YEŞİL MUTABAKAT EYLEM PLANINDAKİ YAPTIRIMLARDAN ETKİLENMEMEK İÇİN YEŞİL DÖNÜŞÜM HAZIRLIKLARINA HIZ VERMEK ZORUNDAYIZ”Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı (GSO) Adnan Ünverdi, sanayi ve ihracatı doğrudan etkileyecek olan AB ..
Gündem

Yine Deprem Oldu

25 Temmuz 2023
Adana’nın Kozan Ilçesi’nde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Gaziantep’te de ciddi derecede hissedildi.Depremin etkisinden bir türlü kurtulamayan Gaziantep, bu defa da Adana’nın Kozan İlçesi’nde saat 08.44’te meydana ge..
Eğitim

TÜRK DÜNYASI ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ GAÜN’LÜ AKADEMİSYENE

20 Temmuz 2023
27. Bayburt Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri çerçevesinde düzenlenen törenle Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı (TÜRKSAV), "25. Uluslararası Türk Dünyasına Hizmet Ödülleri" Bayburt'ta sahiplerini buldu.Türk d..
Yerel Yönetimler

ŞAHİNBEY’İN KARETECİLERİNE MİLLİ DAVET

19 Temmuz 2023
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü salon sporlarına vermiş olduğu desteğin karşılığını elde edilen başarılarla alıyor.Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Melek Polat, Yağmur Yavuz ve Antrenör Barış Solkol, 2..
Eğitim

Kalyoncu Üniversitesi 1.578 Öğrencisini Mezun Etmenin Gururunu Yaşadı

13 Temmuz 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2023 Mezuniyet Töreni, üniversitenin 3 bin kişilik Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın yanı sıra Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Gaziantep Büyükşehir Be..
Yerel Yönetimler

HANIMLARDAN ÖZGECAN KÜLTÜR MERKEZİ’NE YOĞUN İLGİ

12 Temmuz 2023
Şahinbey Belediyesi tarafından Türkiye’de bir ilk olarak yapılan ve hanımların hizmetine sunulan Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi hanımların evlerinden sonra ikinci adresi oldu.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tah..
Gündem

Neonatoloji Uzmanı Prof. Dr. M. Mansur Tatlı Medical Point Gaziantep’te

24 Haziran 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği ile birlikte çocuk yan dal branşları olan Çocuk Gastroenterolojisi, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Ürolojisi, Çocuk Nörolojisi, Çocuk Endokrinolojisi, Neonatoloji ile adından ..
Gündem

“Bayramlar milletçe en önemli ortak paydamızdır”

23 Haziran 2023
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar;“Bayramlar milletçe en önemli ortak paydamızdır”İslam aleminin en önemli ortak paydasının bayramlar olduğunu ifade eden DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, Kurban B..
Yerel Yönetimler

YAVUZ BİNGÖL’DEN AŞIK VEYSELİ ANMA KONSERİ

22 Haziran 2023
YAVUZ BİNGÖL’DEN AŞIK VEYSELİ ANMA KONSERİGaziantep Büyükşehir Belediyesi destekleriyle Halkbank tarafından Halk Ozanı Aşık Veysel’in vefatının 50’nci yılı dolayısıyla düzenlenen anma konseri Yavuz Bingöl’ün katılımıyla yapıldı. ..
Eğitim

GİBTÜ’den Önemli İş Birliği

19 Haziran 2023
GİBTÜ İLE MALEZYA İSLAMİ İLİMLER ÜNİVERSİTESİ ARASINDA AKADEMİK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDIGİBTÜ’DEN ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİGİBTÜ ile uluslararası alanda önemli bir yere sahip olan Malezya İslami İlimler Üniversitesi arasında Akademi..
Politika

Ak Partili Vekillerin Komisyonları Belli Oldu

16 Haziran 2023
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimlerde Gaziantep’ten 8 milletvekili çıkaran AK Parti’den meclise giren milletvekillerinin görev yapacağı uluslararası komisyonlar belli oldu. 14 Mayıs  2023 tarihinde yapılan seçimlerde  Gaziantep’ten 8 ..
Politika

Yasal Haklarımızı Sonuna Kadar Kullanacağız

27 Mayıs 2023
28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi AK Parti Genel Merkezimizin ve Gaziantep İl Başkanlığımızın bilgisi olmadan halkı kin ve düşmanlığa sürüklemek amacıyla üçüncü kişiler tarafından broşürler dağıtılmaktadır. AK Parti Gaziantep İl ..
Politika

Milletvekilleri Resmen Göreve Başladı

23 Mayıs 2023
Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri, il seçim kurulundan mazbatalarını alarak resmen göreve başladılar. Mazbata törenine milletvekillerinin yanı sıra belediye başkanları, Ak Parti il ve ilçe başkanları ve partililerde büyük ilgi..
Eğitim

Rektör Demir: “Aşırı ve bilinçsiz teknoloji kullanımına dikkat!”

17 Mayıs 2023
 “Teknolojinin Verimli Kullanımı, Teknoloji Bağımlılığı ve Çözüm Önerileri” GİBTÜ’de ele alındıRektör Demir: “Aşırı ve bilinçsiz teknoloji kullanımına dikkat!”Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü ..
Politika

Türkiye Ortalamasının On Puan Üzerinde Aldık

16 Mayıs 2023
Ak Parti'den Gaziantep Milletvekili seçilen eski Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde aldıklarını söyledi.Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Gaziantep'te yine Tür..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...