Yeni yıl etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’den Yeni Yıl Konseri Beğeni Topladı

12 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından 2024 yılı için düzenlenen “Yeni Yıl Konseri” sahne performansları ve seslendirilen şarkılarla büyük beğeni topladı.Şehitkamil Sanat Merkezi’nde şefliğini Öğretim Gö..
Gündem

Dr.Yıldırım: “Her Yeni Yıl Yeni Hedefleri de Beraberinde Getiriyor”

29 Aralık 2023
Merkezi Gaziantep'te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, her yeni yılın yeni hedefleri de beraberinde getirdiğini söyledi.SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri de olan Dr. Yıldırım, yen..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu 4 eve konuk oldu

1 Ocak 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2023'e saatler kala 4 aileyi evlerinde ziyaret etti. Ziyaret ettiği evlerdeki çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rı..
Magazin

Gaziantep’te yeni yılın ilk bebeği Fatma Asel

1 Ocak 2023
Gaziantep'te yeni yılın ilk bebeği Cengiz Gökçek Kadın Doğum Hastanesi'nde doğdu ve Fatma Asel ismi verildi. Vali Davut Gül, Şehitkâmil Kaymakamı Abdül Kadir Duran, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hidayet Arıkan ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu’ndan yeni yıl sürprizi

1 Ocak 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2023 yılına dakikalar kala; öğrencileri, acil çağrı merkezi çalışanlarını, askerleri ve polisleri ziyaret etti. Yeni yılı polislerle birlikte karşılayan Başkan Fadıloğlu, ziyaret ettiği noktal..
Magazin

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde yeni yıl coşkusu

31 Aralık 2022
SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde "2023 Yılına Merhaba" temalı yeni yıl kutlaması gerçekleşti. Anadolu Toplantı Salonunda yöneticiler, hekimler ve personelin katılımı ile düzenlenen kutlamada konuşan Genel Müdür Dr. Sermet Kileci, "Birlik v..
Gündem

Fatma Şahin: Gaziantep’i hak ettiği yere taşıyacağız

30 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. Şahin mesajında, 2023 yılının acının, gözyaşının geride kaldığı, tüm Dünya'da barış ve kardeşlik içinde sağlık dolu günlerin egemen olduğu, umut dolu ..
Gündem

2023 Yılı Yükselişin Yılı Olacak

30 Aralık 2022
ASKON ( Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Güneş yeni yıl tebrik mesajı yayımladı. Askon Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Güneş; Her yıl olduğu gibi geride bıraktığımız 2022 yılının bizlere kazandırdığı..
Gündem

Rektör Dağlı: 2023 Mutluluğun Çoğaldığı, Sağlıklı, Başarılı Ve Huzur Dolu Yıl Olsun

28 Aralık 2022
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 2023’ün mutluluğun çoğaldığı, başarılı, sağlıklı ve huzur dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.Prof. Dr. Dağlı, yayımladığı yeni yıl mesajında, “Yeni bir yıla daha merhaba demenin he..
Politika

İrfan Kaplan: Vatandaşa yeni yılı zehir ettiler

2 Ocak 2022
 Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, yeni yıla girerken yapılan zamlara sert tepki gösterdi. Vatandaşın yeni yılı karşılamaya hazırlanırken, AKP'nin zamlarıyla karşılaştığını ifade eden Kaplan "marketlere z..
Gündem

2023 hedeflerine hazır bir Gaziantep için çalıştık, çalışacağız

30 Aralık 2021
Yeni yıl mesajı yayımlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2022 yılının acının, gözyaşının geride kaldığı, tüm dünyada barış ve kardeşlik içinde sağlık dolu günlerin egemen olduğu, umut dolu bir yıl olmasını diledi.Me..
Gündem

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı’dan yeni yıl mesajı

30 Aralık 2021
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 2022’nin tüm beklentilerin gerçekleştiği, umutların yerini bulduğu verimli bir yıl olması temennisinde bulundu.Prof. Dr. Dağlı, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajında, SANKO Üniversite..
Politika

Taşdoğan: 2020’de olumlu hadiseler de oldu

31 Aralık 2020
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, 2020 yılının sadece olumsuz hadiselerin yaşandığı bir yıl olmadığını, ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...