Vergi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Başkan Yılmaz’dan Önemli Uyarı

14 Mayıs 2024
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz; emlak, ilan ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksit ödemelerine ilişkin, “Ödemeler; 31 May..
Yerel Yönetimler

ŞAHİN: Yeni Bir Dünya Var Artık

5 Mart 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Vergi Haftası dolayısıyla Vergi Dairesi Başkanlığı, Defterdarlık ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’nda görev yapan bin 100 personele bisiklet dağıtıldı.Kentteki bireylerin sağlıklı bi..
Gündem

GSO’da Deprem Bölgesine Yönelik Vergi Düzenlemeleri Anlatıldı

24 Ağustos 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı ve Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası iş birliğinde, "Deprem Bölgesine Yönelik Vergi Düzenlemeleri Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.GSO Mecl..
Ekonomi

Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan NTO’ya ziyaret

25 Şubat 2022
Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Tarık Töre ve Nizip Vergi Dairesi Müdürü İzzet Tahmisci 33. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nizip Ticaret Odası'nı (NTO) ziyaret etti.NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baş..
Ekonomi

Küresel Vergi Reformu halıcıları rahatlattı

17 Ekim 2021
Aralarında Türkiye'nin de yer aldığı, dünya ekonomisinin büyük bir bölümünü temsil eden tüm OECD ve tüm G20 ülkelerinin küresel vergi reformu üzerinde uzlaşması Türk halı sektörüne derin bir nefes aldırdı. GAHİB Başkanı Ahmet Kaplan 30 ve 3..
Politika

Yılmazkaya: 19 yıldır topladığınız deprem vergilerini ne yaptınız?

17 Ağustos 2021
Yılmazkaya: 19 yıldır topladığınız deprem vergilerini ne yaptınız?Marmara Depreminin yıldönümü nedeniyle önemli değerlendirmelerde bulunan CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, “Ülkede neredeyse her hafta bir felaket ya..
Politika

Yılmazkaya: AKP vatandaştan verginin vergisini alıyor

28 Mayıs 2021
Yılmazkaya: AKP vatandaştan verginin vergisini alıyorCHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, benzindeki ÖTV artışı ile akaryakıt üzerinden alınan yüksek vergilere isyan etti.Konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıy..
Ekonomi

Maliye çalışanları unutulmasın

25 Şubat 2021
Türk Büro-Sen Gaziantep Şube Başkanı Atilla Özbay, Vergi Haftası’nda maliye çalışanlarının unutulmaması gerektiğini söyledi.Türk Büro-Sen Gaziantep Şube Başkanı Atilla Özbay, Vergi Haftası nedeniyle bir basın açıklaması yaptı. Özbay,  v..
Politika

Yılmazkaya: ‘Özel İletişim Vergisi biran önce kaldırılmalıdır’

8 Şubat 2021
 “Birçok ülke salgında interneti ücretsiz, cep telefonu faturalarını indirimli hale getirirken, AKP Hükümetinin ÖİV’de yüzde 33’lük vergi artışı yapması vatandaşı sömürmekten başka bir şey değildir” diyen CHP Gaziantep Milletvekili..
Teknoloji

‘Özel iletişim vergisi tamamen kaldırılsın’

3 Şubat 2021
Tüketici Hakları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Bülent Yılmaz, korona virüs salgını sürecinde iletişim vergisine yapılan zammın büyük haksızlık olduğunu söyledi. ..
Gündem

Yapılandırma kuyruğu

22 Aralık 2020
Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı önünde borçlarını yapılandırmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.Vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması ile ilgili kanunun 17 Kasım tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından Gaziantep Ve..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...