Valilik etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantep AUTO-DRİFT FEST Muhteşem Gösterilere Sahne Oldu

13 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği ve iş birliğinde, Gaziantep Valiliği destekleriyle Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından bu yıl 3’üncüsünün düzenlendiği Gaziantep Auto-Drift Fest Gazi şehirlilere unutulmaz b..
Asayiş

Jandarmadan Sahte Deterjan Operasyonu

3 Mayıs 2024
İki milyon beşyüz elli bin TL'lik malzemeye el konuldu. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılıkla mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve istihbari çalışmalar sonucu; Şehitkamil ..
Asayiş

Valilikten Açıklama, “O Şahıs Gözaltına Alındı”

24 Nisan 2024
Gaziantep Valiliği, şehir içi dolmuşta uygunsuz ve ahlak dışı hareketler yapan şahsın gözaltına alındığını duyurdu.Valilik tarafından yapılan açıklama şöyle:“İlimizde şehir içi dolmuşlarından birinde uygunsuz ve ahlak dışı hareketle..
Asayiş

Yasak Irk Pitbull Cinsi Köpeklere Jandarma El Koydu

6 Nisan 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Çevre ve Hayvanları Koruma Timinin Nizip ilçesinde yaban hayatını koruma amacıyla icra ettiği önleyici kolluk devriyesi esnasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta beslenmesi yasak ırk olan pitbull cinsi ..
Gündem

Gaziantep Valisi Misafirleri Ağırladı

16 Şubat 2024
İsveç Büyükelçisi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Mukim Temsilcisi Gaziantep’teİsveç Büyükelçisi Anna Malena ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Mukim Temsilcisi Louisa Vinton bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Gaziante..
Gündem

Valilikten Flaş Açıklama

5 Şubat 2024
Gaziantep Valisi Kemal Çeber’den flaş tatil açıklaması! Okullar il genelinde tatil oldu mu? İşte o açıklamaİŞTE O AÇIKLAMA! Kıymetli hemşehrilerimiz, canım öğrencilerim…Nurdağı ve İslahiye ilçelerimizdeki tatil kararımızı, sizlerd..
Asayiş

Motosiklet sürücüsüne ceza

4 Ocak 2024
Gaziantep Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri sosyal medya ihbarında motosikletin önünü kaldırarak akrobatik hareketler yaptığı görülmüş ve yapılan çalışmalar sonucunda bahse konu 34…….. plakalı motosiklet Merveşehir Nikah Salonu önü..
Gündem

Öğretmenin görevine son verildi

7 Aralık 2023
Gaziantep'te bir şahıs, babası adına ilaç yazma talebini kabul etmeyen aile hekimine fiziksel ve sözlü saldırıda bulundu. Olay anı cep telefonu kamerasına yansırken, gözaltına alınan ve daha sonra adlı kontrol şartıyla serbest bırakılan şah..
Asayiş

Valilik Açıklama Yaptı

24 Kasım 2023
Gaziantep Valiliği geçtiğimiz günlerde bir kişini öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı olaya ilişkin yazılı bir açıklama yaparak, süreçle ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Gaziantep Valiliği’nden konuyla ilişkin yapılan açıklamada, ‘’23.11.202..
Gündem

Ormanlara Giriş Konusunda Açıklama Geldi

8 Ağustos 2023
Gaziantep Valiliği'nden yapılan son açıklamada kentteki mesire alanlarına giriş çıkışların 4 Eylül'e kadar uzatıldığı belirtildi. Tüm ormanlık alanlara girişler 21.07.2023 tarihinden 07.08.2023 tarihine kadar Valiliğimiz tarafından yasakla..
Gündem

Gaziantep Valiliği uyardı: Aman dikkat!

5 Şubat 2023
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğünce yapılan açıklamaya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Gaziantep ve Kilis çevresi ile Hatay'ın yüksek kesimlerinde kuvvetli (5-20 santimetre) kar yağışı öngörülüyor.Yağışların yarın ..
Gündem

Gaziantepliler dikkat! Valilik yasakladı

13 Ocak 2023
Gaziantep'te Valiliği, il genelinde kamu düzeninin korunması amacıyla yeni bir karar alınıncaya kadar tüm gösteri ve etkinliklerin yapılamayacağı yerleri bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, kentteki gerçek ve tüzel kişiler tarafından ..
Yerel Yönetimler

Gastronomi Festivali Gaziantep’e Çok Yakıştı

19 Eylül 2022
 Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) iş birliğinde bu yıl 4’üncüsün gerçekleştiği Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep), yaklaşık 2,5 mil..
Gündem

30 Ağustos Etkinlikleri Nedeniyle Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

29 Ağustos 2022
Gaziantep'te 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Gaziantep'te 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. G..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Belediyesi’nden 11 ve 12’nci Sınıf Öğrencilerine Yıllık 1200 Tl Maddi Destek

23 Ağustos 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite sınavına hazırlanan ihtiyaç sahibi 11 ve 12’nci sınıf öğrencilerine yapacağı yıllık 1.200 TL maddi yardım için geçtiğimiz Cuma günü protokol imzalandı.Protokolle birlikte Büyükşehir Belediy..
Asayiş

Valilikten Tutuklama İle İlgili Açıklama

28 Haziran 2022
Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre bugün adliyeye çıkarılan ve duruşma sonrası tutuklanan Yılmaz Öztürkmen ile ilgili ol..
Gündem

Gaziantep Valiliğinden bir haftalık yasak!

8 Ocak 2022
Gaziantep Valiliği asayiş ve kamu düzeninin korunması amacıyla her türlü etkinlik, kutlama ve genel kurulları bir haftalığına yasakladı.İşte Valilik tarafından yapılan açıklama:İlimiz genelinde gerçekleştirilebilecek, (Siyasi partil..
Gündem

Gaziantep Valiliği’nden ‘Suriyeli yaşlı adamı darp etti’ iddialarına açıklama

6 Kasım 2021
 Gaziantep Valiliği yaşlı bir vatandaşın Suriyeli tarafından darp edildiği yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı.Valilik, ‘Bir siyasi partinin kurumsal ve Genel Başkanı’nın kişisel Twitter hesapları üzerinden yapılan “Gazi..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...