Uzman etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Prof. Dr. Özer, ‘’Kolorektal Kanserler Gençlerde de Görülebilmektedir’’

25 Mart 2024
Mart ayı tüm Dünya’da “Kolorektal Kanser Farkındalık Ayı” olarak ilan edilmiştir. Bu ay boyunca çeşitli etkinlik ve bilgilendirme faaliyetleri ile konu hakkında farkındalık oluşturmaya çalışılmaktadır. Medical Point Gaziantep Hastanesi Ge..
Sağlık

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Özsaraç hasta kabulüne başladı

21 Mart 2024
Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsaraç, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nin güçlü hekim kadrosu arasında yerini alarak hasta kabulüne başladı.Hasta memnuniyeti odaklı sağlık hizmeti vermeye özen gösteren Gaziantep Özel ANKA Hast..
Sağlık

Uzm. Dr. Çınkır, ‘’ Doktor Kontrolünde Oruç Tutmak Mümkün’’

11 Mart 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzm. Dr. Ümit Çınkır, yaklaşan Ramazan ayında doğru beslenme yöntemleri ve oruç tutan hastaların dikkat etmesi gereken konulara ilişkin açıklama yaptı. Medical..
Sağlık

Okullar açıldı, Eris’e karşı dikkat

19 Eylül 2023
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Nagihan Demir, Covid-19 ‘un yeni varyantı Eris ile ilgili bilgi verirken hastalıktan korunmak için yapılması gerekenleri anlattı.Sağlık Baka..
Eğitim

Bölgenin Güzellik Akademisi: Bedriye Polat

3 Eylül 2023
Bedriye Polat Güzellik Akademisi, düzenlediği kurslarla kısa sürede geçerli bir meslek sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi görüyor. 6 Aylık güzellik uzmanlığı kursunu bitirenler güzellik salonlarında, eczanelerde ve hastanelerde çalışabil..
Eğitim

HKÜ’de Uzmanlar ‘Denge’yi Tartıştı

26 Kasım 2022
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öncülüğünde, paydaş üniversitelerin ilgili bölümlerinin işbirliğiyle düzenlenen “Uluslararası Rehabilitasyonda İnovasyon Kongresi‘, DENGE’ ana temasıyla gerçekleş..
Sağlık

Çocuk Romatolojisi MEDICAL POINT Gaziantep’te

7 Ekim 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk yan dal branşlarından olan ve hizmetleriyle öne çıkan Çocuk Romatolojisi Kliniği Gaziantep ve bölge halkına şifa dağıtıyor. Çocuk Romatolojisi Kliniği’nde ailevi Akdeniz ateşi, juvenil id..
Sağlık

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emine Sibel Şan Medical Point Gaziantep’te

19 Eylül 2022
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emine Sibel Şan Medical Point Gaziantep'teMedical Point Gaziantep Hastanesi bölgede çocuklara yönelik gerçekleştirmiş olduğu çocuk sağlığı ve hastalıkları, çocuk yan dal klinikleri; çocuk romatol..
Sağlık

Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Kamil Yavuzer Medical Point Gaziantep’te

17 Eylül 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi sağlık alanında gerçekleştirdiği önemli yatırımları ve uzman kadrosu ile gücüne güç katmaya devam ediyor. Bu bağlamda; Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Kamil Yavuzer Medical Point Gaziante..
Sağlık

Boy Kısalığı Ve Gelişme Geriliği Testi Medical Point Gaziantep’te

5 Eylül 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi birbirinden önemli yeniliklerle bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor. Bu bağlamda çocuklarda büyüme ve gelişme geriliği çocukluk döneminde gerçekleştirilen testler ile tespit edilmektedir. Medical Poin..
Sağlık

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Oktay Koyuncu ANKA’da

9 Ağustos 2022
Gaziantep ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini daha kaliteli ve hızlı bir şekilde sunmak için özen gösteren Özel Gaziantep Anka Hastanesi, uzman hekim kadrosuna Kardiyoloji Uzmanı Dr. Oktay Koyuncu’yu kattı.Uzman Dr. Oktay..
Sağlık

Uzman Diyetisyen Gülen Mavi Canlı ANKA’da

4 Mart 2021
Uzman Diyetisyen Gülen Mavi Canlı ANKA’da Hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile kaliteli sağlık hizmetini hastalarına sunmaya özen göst..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...