üretici etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Çimko, Güneş Enerjisi Üretiminde Sektör Lideri

10 Temmuz 2024
Çimko, 49 MW kapasiteli kurulu güneş enerjisi santralleriyle; halka açık çimento şirketleri arasında en yüksek güneş enerjisi üretme kapasitesine sahip şirket olarak sektörün lider yenilenebilir enerji üreticileri arasında yerini alıyor. ..
Ekonomi

Türkiye Halı Sektörü, Antalya’da Buluştu

21 Mayıs 2024
Türkiye’nin farklı kentlerinde faaliyet gösteren halı sektörü üretici ve ihracatçıları, Antalya’da düzenlenen toplantıda bir araya gelerek sektörün geleceğini masaya yatırdı. TİM Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, sektörün önemine dik..
Gündem

ÇKS Başvurularında Bürokrasi Azalacak

2 Ekim 2022
"Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularının e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirilmesiyle tarımda yeni bir dönem başlıyor. Bürokrasi Azalacak. Çiftçilerimiz, dijital dünyanın imkânlarından fayda..
Ekonomi

Demir Fiyatları Resmen Çakıldı

7 Eylül 2022
Doların yükselişi demir fiyatlarını olumsuz etkiledi. Fahiş fiyatlara yükselen demir fiyatlarına gelen indirimden sonra bugün de beklenen indirim haberi geldi. Konu hakkında sektör temsilcilerinden demir fiyatları ile ilgili d..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin nar bahçelerinde üreticiyle buluştu

7 Mayıs 2021
Fatma Şahin nar bahçelerinde üreticiyle buluştuGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli İlçesi'nde çiftçiye verilen destekleri yerinde inceledi. Patlıcan fidesi desteği sonrası dikimine katılan, nar üreticilerinin kuru..
Ekonomi

 Kaplan: Devlet üreticisini desteklemeli

3 Mayıs 2021
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, hayvancılık sektöründeki sorunların pandemi ile birlikte daha da derinleştiğinin altını çizerek, girdi maliyetlerinden, ithal hayvan politikasına; dışa..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...