tır etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Gaziantep’te Katliam Gibi Kaza

6 Mayıs 2024
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde meslek lisesi servis aracı ile tır çarpıştı kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi ölürken, çok sayıda kişi ise yaralandı. Kaza, Gaziantep’in İslahiye ilçesi çıkışında meydana geldi edinilen bilgilere göre, me..
Yerel Yönetimler

‘Bir Tır mutluluk getirdik’

28 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), "Gezici Çocuk Oyun Tırı" ile eğlenceyi, kırsal ve dezavantajlı mahallelerde eğitim gören miniklerin ayağına getiriyor. "Bir Tır Mutluluk Getirdik" mottosuyla, Sakarya ve Bursa'dan sonra Gaziantep..
Asayiş

Gaziantep’te bir tırda 8 bin fişek ele geçirildi

23 Kasım 2022
Gaziantep'te bir tırda 8 bin fişek ele geçirildiği bildirildi. Gaziantep'te bir araçta 8.000 adet fişek ele geçirildi. Gaziantep'te polis ekiplerinin, yasa dışı silah ticareti ve kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışmaları devam ediyo..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden Pakistan’a Yardım Eli

5 Eylül 2022
 Şahinbey Belediyesi, sel felaketinin yaşandığı kardeş ülke Pakistan’a içerisinde gıda paketi olan 2 tır yardım gönderdi.Şahinbey Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlara uzattığı yardım elini bu ..
Gündem

Mardin Derik’te Freni Patlayan Tırın Dehşeti

21 Ağustos 2022
Mardin’in Derik ilçesinde freni patlayan tırın araçlara ve insanlara çarpması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Mardin’de freni patlayan tırın dehşet anla..
Gündem

Yılmazkaya’dan kamyon ve tır sürücülerine müjde!

22 Mart 2022
 CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Kamyon ve TIR sürücülerinin karayolu taşımacılığında yaşadığı en önemli sorunlardan biri olan, karayolunda taşımacılık yapabilmek için yerine getirilmesi gereken bürokratik iş..
Yerel Yönetimler

Büyükşehirin İnsani Yardım Tırı Ukrayna İçin Yola çıktı

15 Mart 2022
Yirmi günden bu yana Rusya ile savaşan Ukrayna'ya destek için yardım tırı yola çıktı.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB) savaş nedeniyle zor bir süreçten geçen Ukrayna halkı için hazırladığı insani yardım tırı yola çıktı.Rusya..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...