tıp fakültesi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

SANKO Üniversitesi’nde 11. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi

1 Mayıs 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Tıbbi Onkolog Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, 11. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi’nde “Testis Kanserinde High Mobility Group Box – 1 Ekspresyonu ve Tedavi Hedefi Olarak..
Sağlık

SANKO Üniversitesi’nde Dahiliye Vaka Güncellemeleri Toplantısı Düzenlendi

28 Nisan 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi Nefroloji Bölümü tarafından ‘‘Dahiliye Vaka Güncellemeleri” toplantısının ikincisi düzenlendi.Divan Otel’de Gaziantep ve çevre illerden alanında uzman hekimlerin katıldığı toplantıda, dahiliye alanındaki bir..
Sağlık

Kalın bağırsak kanseri farkındalık ayı

21 Mart 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Tıbbi Onkoloji Bölümü Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, “Ciddi bir hastalık olan kalın bağırsak (Kolorektal) kanserinin farklı tedavi seçenekleri var” d..
Sağlık

Romatolojik Hastalıklarda Anamnez Ve Fizik Muayene Kursu

13 Mart 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında “Romatolojik Hastalıklarda Anamnez ve Fizik Muayene Kursu” konulu sempozyum düzenlendi.Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Bünya..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni

4 Aralık 2023
SANKO Üniversitesi, Tıp Fakültesine 2023-2024 eğitim- öğretim yılında katılan geleceğin doktorlarına ‘Beyaz Önlük Giyme’ töreni düzenledi.Abdulkadir Konukoğlu Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen Beyaz Önlük Giyme’ töreninde, ..
Gündem

GASMEK’in YKS’deki Büyük Başarısı!

23 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nda (GASMEK) eğitim gören 108 öğrenci, tıp fakültesine yerleşerek hayallerindeki doktorluk mesleğine kavuştu.Türkiye genelin..
Eğitim

Rektör Prof. Dr. Dağlı:“Başarı Asla Tesadüf Değildir”

20 Ağustos 2023
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Merkezi Yerleştirme Sonuçlarına göre; SANKO Üniversitesinin lisans ve önlisans kontenjanları yüzde 100’ü doldu. SANKO Üniversitesi Re..
Sağlık

14. Ulusal Pediatrik Hematoloji Kongresi

7 Temmuz 2023
SANKO ÜNİVERSİTESİ ÖĞR. ÜYESİ PROF. DR. YURDANUR KILINÇ, “EN İYİ SÖZEL BİLDİRİ” ÖDÜLÜNE DEĞER GÖRÜLDÜ PROF. DR. YURDANUR KILINÇ: “YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMA ÖNCÜL BİR ÇALIŞMA OLDU, DAHA GENİŞ SERİLERDEKİ ÇALIŞMALAR İSE GELECEĞE IŞIK TUTACAKTIR” ..
Gündem

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezun Olmanın Heyecanını Yaşadı

23 Haziran 2023
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2022- 2023 akademik döneminde 51 öğrenci, düzenlenen diploma ve yemin töreniyle mezun olmanın heyecanını yaşadı.Mütevelli Heyet Başkanı Zeki Konukoğlu, Abdulkadir Konukoğlu Kültür ve Spor Merkezi’nd..
Eğitim

Rektör Güner Dağlı: Yaşamak istediğiniz hayata odaklanın

15 Haziran 2023
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI MESAJI SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. GÜNER DAĞLI “EĞİTİM HAYATINIZ BOYUNCA EDİNDİĞİNİZ BİLGİ VE BİRİKİMLERİ, HEYECANA VE STRESE KAPILMADAN SINAVA YANSITIN, YAPMAK İSTEDİĞİNİZ MESLEĞE VE YAŞAMAK İSTEDİ..
Sağlık

8 Mayıs Dünya Talasemi Günü 

8 Mayıs 2023
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı / Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Bölümü’nden Prof. Dr. Yurdanur Kılınç, talaseminin (Akdeniz Anemisi), genetik geçişli ancak erken tanı ile tedavisi müm..
Sağlık

Başarılı idareciye Dekanlık görevi

17 Mart 2023
Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına flaş atamaGaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Şevki Hakan Eren atandı. Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın'ın son dakika almış olduğu kararla Gaziantep Üniversite..
Eğitim

Dağlı’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

21 Kasım 2022
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, “Bilgisi ve şefkatiyle geleceğimizi aydınlatan öğretmenlerimiz, saygı ve övgüye her zaman layıktır” dedi.24 Kasım Öğretmeler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Prof. Dr. Dağlı, Büyük Önd..
Sağlık

Dünya Diyabet Günü

12 Kasım 2022
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Baştemir, diyabete karşı en büyük savaşın yarını korumak için bugünden eğitim olduğunu söyledi. ..
Eğitim

SANKO Üniversitesi’nde Tanıtım Günleri Başladı

19 Temmuz 2022
Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite adaylarına tercihleri konusunda destek olmak amacıyla “Tanıtım Günleri” düzenleniyor.SANKO Üniversitesi’nde bugün (18 Tem..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...