Tbmm etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Ertuğrul Kaya: Daha Fazla Mağdur Yaratmayın

16 Ekim 2023
DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya, depremzedelerin önemli bir sorununa çözüm bulmak için TBMM'ye kanun teklifi sundu. Kaya, 6 Şubat depremlerinde hasar tespitlerinin sıhhatli yapılmaması nedeniyle hataların oluştuğunu beli..
Politika

Milletvekili Meriç, Önemli Bir Konuya Parmak Bastı

5 Eylül 2023
‘’SADECE BİR PARTİ İLE BU ŞEHİRDE ORTAK AKIL OLUŞTURMAK, ŞİMDİLERDE İSE ADINA ‘GAZİANTEP MODELİ’ DEMEK DİĞER SİYASİLERİ ÖTEKİLEŞTİRİR.’’ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Merih Meriç, kentteki toplantı, festival ve be..
Kültür Sanat

Gaziantep’in başarısı

3 Şubat 2023
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Birliği Komisyonu Türkiye Delegasyonu ortaklığında Gaziantep’te kurulan Türk Arkeoloji ve Kültürel Miras Enstitüsü kanunu TBMM Genel Kurulu’nda onaylandı. Yasa uyarınca Tür..
Gündem

EYT düzenlemesi mecliste! İşte detaylar

30 Ocak 2023
AKP Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, cuma günü Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenlemesine son şeklinin verildiğini açıkladı.“Prim gün sayısını dolduran kendi mevzuatı çerçevesinde emekli olabilecek” diyen Akbaş..
Politika

Dr. Bakbak Karadağ’da konuştu

12 Aralık 2022
AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Derya Bakbak, Karadağ’ın başkenti Podgoritsa’da düzenlenen Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Parlamenter Asamblesi 9. Daimi Komite Toplantısı’na Türkiye heyeti başkanı olarak ..
Politika

Gaziantep’in röntgeni TBMM masasında

29 Kasım 2022
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Gaziantep’in röntgenini masaya yatırdı. Milletvekili Gaziantep’in sorunlarını ve çözüm önerileri ile ilgili yaptığı basın açıklamasında “Bu millet artık isyan ..
Gündem

Orhan Kızılaslan Basın Yasasını Değerlendirdi

21 Ekim 2022
TBMM Genel Kurulu’nda düzenlenen ‘Dezenformasyonla Mücadele Yasası’ olarak bilinen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi Resmî Gazete’ de yayımla..
Politika

Mehmet Erdoğan TBMM’de Gaziantep’i örnek gösterdi

7 Temmuz 2021
Mehmet Erdoğan TBMM’de Gaziantep’i örnek gösterdiAK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulun’da yaptığı konuşmada Gaziantep’i örnek gösterdi.Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet ERDOĞ..
Politika

Koçer: Ekonomiye ilişkin kanun teklifi Plan Bütçe Komisyonunda

7 Nisan 2021
Koçer: Ekonomiye ilişkin kanun teklifi Plan Bütçe Komisyonunda ..
Gündem

TBMM İdare Amiri Ali Şahin gençlerle bir araya geldi

15 Mart 2021
TBMM İdare Amiri Ali Şahin gençlerle bir araya geldi Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Ali Şahin, Şahinbey Belediyesi tarafından restore edilerek şehrimize kazandırılan Mecidiye Han’da gençlerle bir araya geldi. ..
Politika

Kod 29 ile işçiler işten çıkarılıyor

10 Mart 2021
Kod 29 ile işçiler işten çıkarılıyor CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, COVİD-19 pandemisiyle birlikte getirilen işten çıkarma yasağını delmek için işverenlerin Kod 29 ile çalışanları işt..
Eğitim

Standardizasyona Milli Eğitim önerisi

22 Aralık 2020
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, 2021 yılı bütçe görüşmeleri kapsamında TBMM Genel Kurulu'nda MHP Grubu adına söz alarak Standardizasyon eğitim..
Politika

‘Sağlıkta Şiddeti Önleme Daire Başkanlığı kurulmalı’

16 Aralık 2020
Sağlık Bakanlığı'na bağlı Nadir Hastalıklar Daire Başkanlığı'nın kurulmasında büyük çaba sarf eden MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, bu kez Sağlıkta Şiddeti Önleme Daire Başkanlığı kurulması gerektiğini gündeme getirdi. Taşd..
Politika

Gaziantep eski senatörü hayatını kaybetti

14 Aralık 2020
Gaziantep Eski Senatör’ü Selahattin Çolakoğlu hayata gözlerini yumdu.Cenazesi 15 Aralık Salı günü (yarın) 12:30 da Ankara, Ahmet Efendi Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verilecek.Selahatt..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...