sporcu etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

Batman’dan Şahinbey Belediyesi’ne Madalya İle Döndü

15 Nisan 2024
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Batman’da düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Kız ve Erkek Grup Müsabakaları’nda Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Gökçe Tuncer 3’üncü olarak şehrimize madalya kazandırdı. ..
Eğitim

HKÜ’lü Milli Sporculardan Yüzmede Çifte Başarı

9 Mayıs 2023
Milli sporculara verdiği burslar ile sportif başarıları olan öğrencilerine kapılarını açarak nitelikli eğitim almalarını sağlayan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), üniversitelerarası spor müsabakalarında da önemli başarılar elde ediyor. ..
Spor

Gaziantep’te geleceğin sporcuları tespit edilecek

30 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, çocukların spor branşlarına yatkınlıklarını tespit ederek geleceğin sporcularını yetiştirmek için yapacağı yetenek taramaları için iş birliği protokolü imzalandı. Gaziantep Valiliği Fuaye Salonu’nda yap..
Yerel Yönetimler

 4′ Üncü Gazi Yarı Maratonu Ödül Töreni Yapıldı

16 Ekim 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiliği iş birliğiyle kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümü etkinlikleri dolayısıyla bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Gazi..
Yerel Yönetimler

Şampiyon, Satranç Tahtasında Madalya Arayacak 

3 Ekim 2022
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Sporcusu Dila Baloğlu, Uluslararası Satranç Federasyonu (FIDE) 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatları’nda hamle yapacak. Ay-yıldızlı forma ile satranç tahtası üzerinde birçok farklı başarıya imza atan genç sporcun..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Yürüyüşü

18 Temmuz 2022
Şahinbey Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kortej yürüyüşü düzenledi.Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü ‘ne Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu..
Yerel Yönetimler

Şahinbeyli sporculardan başarı sözü

4 Haziran 2021
Şahinbeyli sporculardan başarı sözü Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün işitme engelli sporcularından Zehra Özbey ve Elif Küçükarslan Ankara/Sincan’da düzenlenecek olan Türkiye Judo Ka..
Spor

Rekortmen sporcu Balkan ve Avrupa Şampiyonası yolcusu

25 Mart 2021
Rekortmen sporcu Balkan ve Avrupa Şampiyonası yolcusu Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı sporcusu Kaan Kara, Türkiye ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...