silah etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Gaziantep Jandarmadan Silah Kaçakçılarına Mercek Operasyonu

26 Ocak 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılıkla mücadeleye yönelik Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar sonucunda, Gaziantep ili Şahinbey ve Oğuzeli ilçelerinde M.A. isimli (1) şüp..
Asayiş

Jandarmadan Silah Kaçakçılarına Operasyon

7 Ekim 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca Kaçakçılık Olayları ile Mücadele kapsamında, yapılan istihbari çalışmalar sonucu 06.10.2023 günü adli makamların koordinesinde üç farklı adreste eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda; - 4 adet Taban..
Asayiş

OSB ‘de Silahlar Konuştu

14 Temmuz 2023
4.OSB'DE SİLAHLAR KONUŞTU Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde araç içerisindeki şahıslara pompalı tüfekle saldırı yapıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu...
Asayiş

Gaziantep’te Dehşet

16 Haziran 2023
Gaziantep'te dehşet... Eşine ve kayınpederine ateş açtı Gazikent Mahallesi’nde bulunan 14. Noter önünde dehşet yaşandı. İddiaya göre bir kişi, boşanma aşamasındaki eşine ve kayınpederine silahla ateş açtı. Gaziantep’te 14.Noter önünde deh..
Asayiş

İnfaz Koruma Memurunun Katil Zanlıları Yakalandı

28 Ekim 2022
Gaziantep'in Nizip ilçesinde nöbetten çıktıktan sonra 3 kişi tarafından bıçaklı saldırıda ölen İnfaz Koruma memurunu katil zanlıları yakalanarak adliyeye sevk edildi. Yapılan işlemlerin ardından 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. G..
Asayiş

Gaziantep’te dehşet: 3 kişi silahla vuruldu

23 Ocak 2022
Gaziantep'te meydana gelen olayda bir apartman dairesinde 3 kişinin vurulduğu bildirildi.İddiaya göre Karataş Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda bir şişi 3 arkadaşına pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Olay sonrası 3 kişi ç..
Asayiş

Gaziantep’te şok: Suikast silahı ele geçirildi

17 Nisan 2021
Gaziantep’te şok: Suikast silahı ele geçirildi Gaziantep  İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, denetimleri sırasında suikast silahlı bir kişiyi yakaladı. Emniyetin başarılı operasyonu olası bir saldırıyı da önledi.Şe..
Asayiş

Teröristlere silah götüren kamyona operasyon: 4 kişi yakalandı

7 Şubat 2021
Gaziantep Valiliği, Elbab ve bağlı yerleşim yerlerinde terör örgütüne silah götüren kamyona düzenlenen operasyonda 4 kişi yakalandı.Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “El Bab İlçe Merkezi ve bağlı yerleşim yerlerinde sila..
Asayiş

Yılbaşı gecesi havaya ateş eden 9 kişi yakalandı

1 Ocak 2021
Gaziantep’te yılbaşı gecesi havaya ateş ettiği belirtilen 9 şüpheli emniyetin çalışmaları sonucu yakalandı.Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, “Ekiplerimizce yılbaşı gec..
Asayiş

İş yerini silah imalathanesine çevirmişler

25 Aralık 2020
Gaziantep’te bir iş yerine yapılan operasyonda çok sayıda tabanca ve silah parçaları ele geçirilirken 3 kişi de tutuklandıGaziantep İl Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama da, “Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipler..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...